Julianne Hough: Η συμπαρουσιάστρια του αμερικανικού «Dancing With the Stars» κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα
NewsroomΗ συμπαρουσιάστρια του αμερικανικού διαγωνιστικού σόου χορού «Dancing With the Stars» Τζούλιαν Χαφ (Julianne Hough) κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα.
Η χορεύτρια και ηθοποιός ανακοίνωσε για πρώτη φορά το βιβλίο της, με τίτλο «Everything We Never Knew», σε ένα βίντεο στο Instagram. «Έγραψα ένα βιβλίο!» ανέφερε. «Και κυκλοφορεί, επιτέλους! ».
Η Τζούλιαν Χαφ διευκρίνισε ότι έγραψε το βιβλίο το 2020 και ότι η κυκλοφορία του αναμένεται στις 13 Αυγούστου.
«Όλα είναι μυθοπλασία με πολλά προσωπικά στοιχεία»
Όσο για το τι πραγματεύεται το μυθιστόρημα, το οποίο έχει γραφτεί από κοινού με τη συγγραφέα Έλεν Γκούντλετ, η Χαφ περιόρισε τις λεπτομέρειες στο ελάχιστο. «Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που να είναι πραγματικά για τα παγκόσμια θέματα της ζωής» είπε σημειώνοντας ότι το έγραψε σε «μια περίοδο της ζωής της με προκλήσεις, αλλά και εξωστρέφεια».
«Ελπίζω ότι όταν οι άνθρωποι θα διαβάζουν αυτό το βιβλίο, βλέπουν τον εαυτό τους στις σελίδες, ενώ επίσης μπαίνουν σε αυτήν την υπερφυσική, μυθιστορηματική ιστορία, η οποία μπορεί να φαίνεται λίγο σαν μια απόδραση», ανέφερε. «Όλα είναι μυθοπλασία με πολλά προσωπικά στοιχεία» πρόσθεσε.
Στην περιγραφή του βιβλίου, οι θαυμαστές παίρνουν μια γεύση για την ιστορία. Το μυθιστόρημα ακολουθεί την περιπέτεια της Λέξι Κόουλ, κτηματομεσίτριας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που μοιράζεται μια μυστηριώδη σχέση ένα βράδυ με έναν «άνθρωπο που περιβάλλεται από μια σκοτεινή ομίχλη».
Μετά από εκείνη τη στιγμή, η Λέξι αρχίζει να αναπτύσσει ένα σύνολο δεξιοτήτων. «Καθώς εξελίσσονται περισσότερα περίεργα γεγονότα, η Λέξι δεν μπορεί να αρνηθεί την αλήθεια: κάτι αλλάζει μέσα της», αναφέρει η περιγραφή. «Αισθάνεται τα συναισθήματα των άλλων, μερικές φορές βλέπει ακόμη και τις προσωπικές τους αναμνήσεις».
- Όλα στον αέρα μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν: Τα παζάρια μέσω Πακιστάν και η εύθραυστη παράταση
- Δαγκωματιές και εγκαύματα στο 10 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στην Πάτρα- Συνελήφθη η μητέρα του
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και η αποτυχία της Ν. Αριστεράς - «Δεν θέλω ου!» (Ep25)
- Η 25χρονη Νοέλια επέλεξε τον θάνατο με αξιοπρέπεια, κόντρα στα fake news και τον συντηρητισμό - Οι τελευταίες στιγμές