Σινεμά|16.04.2020 13:08

«Capone»: Τρέιλερ για την ταινία με τον Τομ Χάρντι ως Αλ Καπόνε

Άντα Δαλιάκα

Ακολουθώντας την τωρινή τάση της «κινηματογραφικής» πρεμιέρας στο Video On Demand που αποτελεί όλο και πιο δημοφιλής πρακτική των στούντιο στην Αμερική, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που κρατάει τις αίθουσες κλειστές, το πολυαναμενόμενο «Capone» με τον Τομ Χάρντι θα βγει στο VOD τον Μάιο. 

Μεταμορφωμένος για τις ανάγκες του ρόλου που τον θέλει να εναρκώνει τον διαβόητο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, ο Χάρντι δείχνει για άλλη μία φορά το χάρισμά του να αλλάζει σώμα και πρόσωπο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Εξάλλου η ικανότητα του να μπαίνει στο πετσί εγκληματικών προσωπικοτήτων αγγίζει πλέον μυθικές διαστάσεις - από τη διπλή ενσάρκωση των Βρετανών αδελφών γκάνγκστερ Ρέτζιναλντ και Ρόναλντ Κρέι «Δίδυμοι θρύλοι» (2015) στο ρόλο ενός λαθρέμπορου αλκοόλ στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην δραματική περιπέτεια «Παράνομοι» (2012), αλλά και ως απειλητικός Μπέιν στην υπερηρωική περιπέτεια «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή» (2012). Χωρίς να ξεχνάμε, φυσικά, την μέχρι θάνατου αντιπαράθεση του με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην «Επιστροφή» (2015) ως κυνηγός γούνας με φονικά ένστικτα.

Η ταινία, με αρχικό τίτλο «Fonzo» και την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Τζος Τρανκ, εξιστορεί τις τελευταίες μέρες στη ζωή του Αμερικανού γκάνγκστερ, όταν έπειτα από οκτώ χρόνια φυλάκισης, είχε αρχίσει να παραφρονεί. 

Αλ Καπόνεvideo on demandCaponeτρέιλερΤομ Χάρντι