Τομ Χάρντι: Ο νεογέννητος γιος του και ο Φόρεστ Γκαμπ
Τρέξε Φόρεστ, τρέξε...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τρίτη φορά πατέρας έγινε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χάρντι.
Η σύζυγός του, Σάρλοτ Ρίλεϊ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, και μάλιστα το ζευγάρι έχει καταλήξει και σε όνομα.
Αγαπημένη ταινία του Χάρντι είναι το βραβευμένο φιλμ «Forrest Gump» με τον Τομ Χανκς, και για αυτό αποφάσισε να βγάλει τον γιο του, Φόρεστ.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στα γυρίσματα της σειράς «Wuthering Heights», όπου έπαιζαν τους ρόλους των Heathcliff και Catherine Earnshaw. Είναι πέντε χρόνια παντρεμένοι και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Οκτώβριο του 2005.
Ο Φόρεστ θα είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού. Και οι δυο εμφανίστηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Peaky Blinders».
Ο Χάρντι έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 2008, με την πρώην σύντροφό του Ρακέλ Σπιντ.
Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
Η ΔΕΘ τελείωσε οι «μαχαιριές» αρχίζουν, ο Μυλωνάκης που μάλλον επιστρέφει και τα καμπανάκια Στουρνάρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




