Σινεμά|14.12.2018 12:43

Marvel: Αποκαλύπτει ποιος έδωσε τη δύναμη στους «Fantasic Four»

Newsroom

Οι «Fantastic Four» είναι δημιούργημα του συγγραφέα Σταν Λι και του σκιτσογράφου Τζακ Κίρμπι. Αποτέλεσαν τη βάση για να αναδειχθεί η Marvel Comics από μικρό τμήμα εταιρίας περιοδικών σε μεγάλη εταιρία ψυχαγωγίας, ενώ διατηρούν περίοπτη θέση στην ιστορία των αμερικανικών κόμικς.

Οι ιστορίες τους μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση με τέσσερις σειρές κινουμένων σχεδίων, αλλά και στον κινηματογράφο, με την ταινία «Fantastic Four» (2005) και τη συνέχειά της, «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» (2007), που γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η Marvel ανακοίνωσε με μία αφίσα ότι τον ερχόμενο Μάρτιο θα αποκαλύψει ποιος έδωσε τη δύναμη στους Fantastic Four. Μέχρι και σήμερα, γνωρίζαμε ότι η απαρχή των περιπετειών τους ήταν μία και συγκεκριμένη. Από το 1961, η ίδια. Ο Ριντ Ρίτσαρντς, η Σου Στορμ, ο Τζόνι Στορμ και ο Μπεν Γκριμ έφυγαν σε αποστολή στο διάστημα και κάπου εκεί έπεσαν πάνω τους κοσμικές ακτίνες και οι τέσσερις έγιναν υπεράνθρωποι. Κλασικό περιστατικό στις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας των μέσων του 20ού αιώνα.

Τώρα, μάλλον κάτι θα αλλάξει, αφού η αφίσα της Marvel κάτι τέτοιο υπονοεί. Μάλιστα, αν σταθεί κανείς στον υπότιτλο της αφίσας – «Marvel history is destroyed» –, προετοιμαζόμαστε για συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Η καινούργια ιστορία με τους «Fantastic Four» θα κάνει, στα σίγουρα, αίσθηση. 

Η αφίσα που κυκλοφόρησε η Marvel
ταινίαMarvelFantastic Four