Σινεμά|05.08.2020 13:20

Πρωταγωνιστής σε νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) βρίσκεται σε συνομιλίες για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο έργο του Πολ Τόμας Άντερσον, ένα δράμα που θα διαδραματίζεται στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο τη δεκαετία του 1970, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».

Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά η ταινία περιλαμβάνει πολλές ιστορίες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος που θα αναλάβει ο Κούπερ στην ταινία.

Ο Άντερσον έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία. Η έναρξη παραγωγής αρχικά είχε οριστεί για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020, αλλά εξαιτίας της Covid-19 αναβλήθηκε και ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο Άντερσον έχει υπάρξει υποψήφιος για 6 Όσκαρ κατά την διάρκεια της καριέρας του και συνολικά οι ταινίες του έχουν προταθεί 20 φορές για Όσκαρ συμπεριλαμβανομένων δύο νικών. Το «There Will Be Blood» έχει αξιολογηθεί από πολλούς κριτικούς ως η καλύτερη ταινία του 2000. Αργότερα μαζί με το The Master και το Inherent Vice, μπήκε στην λίστα του BBC για το 2016 με τις καλύτερες ταινίες από το 2000 και μετά.

Μπράντλεϊ Κούπερ