Μίκι Ρουρκ: Στην Αθήνα ο αστέρας του Χόλιγουντ για τον «Άνθρωπο του Θεού»
NewsroomΣτην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα έφτασε την Τετάρτη ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, προκειμένου να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας «Man of God» της Γιελένα Πόποβιτς, που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.
Ο Μίκι Ρουρκ φορώντας μάσκα και ντυμένος με το γνωστό του στιλ, τζιν, φούτερ και καουμπόικο καπέλο, επιβιβάστηκε σε λιμουζίνα και κατευθύνθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει στη Βουλιαγμένη. Από την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο Μίκι Ρουρκ θα έχει καθημερινά γυρίσματα, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με ανθρώπους του υπουργείου Πολιτισμού.
Διαβάστε ακόμα: Μίκι Ρουρκ: Σοκάρει η παραμόρφωσή του από τις πλαστικές επεμβάσεις
Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου