Σινεμά|26.12.2018 15:43

Πρώτες φωτογραφίες από τον «Aladdin» του Γκάι Ρίτσι

Newsroom

Μετά το εκπληκτικό teaser trailer του «Aladdin», πλέον είναι διαθέσιμες και οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας, τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly.

Σε αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά τον Γουίλ Σμιθ ως Τζίνι, καθώς και την Ναόμι Σκοτ ως Τζάσμιν. Στο ρόλο του Αλαντίν θα δούμε τον ταλαντούχο Μένα Μασούντ, ενώ ο Marwan Kenzari ενσαρκώνει τον γνωστό Τζαφάρ, που είναι και ο κακός της υπόθεσης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν ξεκινήσει τα παράπονα, με βασικότερο προβληματισμό το γεγονός πως ο χαρακτήρας του Τζίνι δεν είναι μπλε. Ο Γουίλ Σμιθ, βέβαια, καθησύχασε τους επικριτές μέσω Instagram, αναφέροντας ότι ο χαρακτήρας του στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα είναι όντως μπλε, με τη χρήση CGI. 

Ο «Aladdin» κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου 1992 και ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς με έσοδα άνω των 217 εκατομμυρίων δολαρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 504 εκατομμύρια παγκοσμίως. Μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Disney.

Η ταινία έχει κερδίσει επίσης πολλά βραβεία, κυρίως για το soundtrack της, συμπεριλαμβανομένων των Όσκαρ «Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού» και «Καλύτερης Μουσικής».

AladdinDisneyταινία