Σινεμά|30.09.2020 15:27

The Crown - Netflix: Οι πρώτες φωτογραφίες της «Νταϊάνα» και της «Μάργκαρετ Θάτσερ» από την 4η σεζόν

Newsroom

Oι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. «Κάτι τόσο σημαντικό όσο η μοναρχία απλά δεν μπορεί να αποτύχει» ακούγεται να λέει στο πρώτο teaser της τέταρτης σεζόν η βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Ολίβια Κόλμαν.

Στη συνέχεια, οι θεατές παίρνουν μια πρώτη ματιά από τη Γκίλιαν Άντερσον που υποδύεται τη Μάργκαρετ ΘάτσερΩστόσο, αυτό που περιμένουν όλοι είναι η λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, την οποία υποδύεται η Έμμα Κόριν. Μεγάλο μέρος της τέταρτης σεζόν αφηγείται την ρομαντική διαδρομή της σχέσης μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, με έμφαση στη συνέχιση της δυναστείας της Βασιλικής Οικογένειας στο προσκήνιο του μυαλού του μονάρχη.

O επίσημος λογαριασμός της βραβευμένης σειράς «The Crown» του Netflix στο Instagram δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν. Οι φωτογραφίες δίνουν μια καλύτερη ματιά στην Γκίλιαν Άντερσον στον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ, αλλά και στην ηθοποιό Έμμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

T

Σημειώνεται ότι το «The Crown» θα τελειώσει οριστικά στην έκτη σεζόν. O δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχει «ζουμί» και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να ειπωθούν: «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Για να είμαστε πιο σαφείς, η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια» δήλωσε ο Morgan.

NetflixΜάργκαρετ ΘάτσερΓκίλιαν ΆντερσονThe CrownΝταϊάνα