Σινεμά|10.10.2020 16:23

The Morning Show: Η δεύτερη σεζόν θα ασχοληθεί με τον κορονοϊό - Δύο νέοι ηθοποιοί στη σειρά

Newsroom

Οι Ρις Γουίδερσπουν και Τζένιφερ Άνιστον ένωσαν τις δυνάμεις τους ως συμπρωταγωνίστριες και επικεφαλής παραγωγής στη σειρά «The Morning Show» της Apple TV+ το περασμένο φθινόπωρο και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Η δραματική σειρά ακολουθεί τις συνέπειες της απόλυσης ενός δημοφιλούς παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, αφού κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Το κενό συμπληρώνει μια νεότερη δημοσιογράφος με μια νέα οπτική και η πρώην συνεργάτιδα του προσαρμόζεται στις αλλαγές, ενώ παλεύει να παραμείνει στην κορυφή σε μια βιομηχανία, στην οποία οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι ο χρόνος της τελειώνει.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται φέτος όμως με καθυστερήσεις, όπως συμβαίνει σε όλη την βιομηχανία ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με το Variety, στο cast θα προστεθούν δύο νέα μέλη, η Greta Lee που συμμετείχε στο «Russian Doll» του Netflix και ο Ruairi O’Connor του «The Spanish Princess». Η πρώτη θα υποδυθεί τη «Stella Bak, μία νεαρή, φιλόδοξη αρχηγό μία εταιρείας ΜΜΕ» που έχει κοινό στόχο τους νέους του σήμερα, ενώ ο Ruairi O’Connor θα παίξει τον επιτυχημένο Youtuber Ty Fitzgerlad.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου τον Νοέμβριο, όμως η παραγωγή σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο και θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρις Γουίδερσπουν. Συζητώντας πώς θα προχωρήσει η ιστορία στο «The Morning Show» η ηθοποιός και παραγωγός ανέφερε αρκετές πιθανότητες.

T

Η σκηνοθέτης της σειράς Μίμι Λίντερ επιβεβαίωσε ότι η σειρά αφορά μία πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ασθένειες στον κόσμο, ρατσισμό, αδικία και ότι θα ενσωματωθεί η πανδημία της COVID-19. Όπως δήλωσε στο Deadline «το σενάριο θα αντικατοπτρίζει τον κόσμο, στο οποίο ζούμε». Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Top of the Morning» του Brian Stelter, που αφηγείται την πρόσφατη αντιζηλία των εκπομπών «Today» και «Good Morning America».

The Morning ShowApple TVΤζένιφερ ΆνιστονΡις Γουίδερσπουν