Σινεμά|06.11.2020 15:58

Walt Disney: Αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας «Death on the Nile» λόγω κορονοϊού

Newsroom

Δεν θα γίνει ακόμα η πρεμιέρα της ταινίας «Death on the Nile» (Θάνατος στο Νείλο) που στηρίζεται σε νουβέλα της Αγκάθα Κρίστι, ενώ η αρχική παρουσίασή της, είχε προγραμματιστεί για το Δεκέμβριο. Η Disney, σε ανακοίνωσή της, δεν έδωσε νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα της ταινίας. H απόφαση αυτή ακολουθεί αποφάσεις που έλαβαν οι εταιρίες παραγωγής ταινιών στο Χόλιγουντ, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, αναβάλλοντας για το 2021 την παρουσίαση μιας σειράς ταινιών μεγάλης εισπρακτικής δυναμικής.

Στην ταινία εκτός από τον Κένεθ Μπράνα στον ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ «Ηρακλή Πουαρό» - πρωταγωνιστεί μια πλειάδα αστέρων, όπως οι Γκαλ Γκαντότ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Άρμι Χάμερ, Ανέτ Μπένινγκ, Τομ Μπέιτμαν , Τζένιφερ Σόντερς, Ράσελ Μπραντ και πολλοί άλλοι.

Οι διακοπές στην Αίγυπτο, σε ένα πολυτελές ποταμόπλοιο, του Βέλγου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό μετατρέπονται σε μια φοβερή έρευνα για φόνο, όταν η τελείως ειδυλλιακή εικόνα του μήνα του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται με τραγικό τρόπο. Με φόντο ένα επικής ομορφιάς τοπίο με αλλεπάλληλες εικόνες στην έρημο και με τις μεγαλοπρεπείς Πυραμίδες της Γκίζας, αυτή η ιστορία αχαλίνωτου πάθους και φθόνου που σακατεύει, παρουσιάζει μια κοσμοπολίτικη ομάδα άψογα ντυμένων ταξιδιωτών, και αρκετές διαβολικές ανατροπές που αφήνουν το κοινό να μαντεύει ως την τελική σοκαριστική έκβαση».

Μεταξύ αυτών, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» και η ταινία δράσης «Black Widow». Η Disney έλαβε την απόφασή της, καθώς αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, επέβαλαν εκ νέου αυστηρά περιοριστικά μέτρα, ώστε να καταπολεμήσουν το ξέσπασμα στις μολύνσεις από την πανδημία COCID-19.

DisneyΓκαλ ΓκαντότΚένεθ ΜπράναΝείλοςΚορονοϊός