Σινεμά|02.01.2019 18:59

Αυτές είναι οι σειρές με τα πιο πολλά «παράνομα downloads» μέσα στο 2018

Newsroom

Η ιστοσελίδα Torrent Freak, στον ετήσιο απολογισμό της, επισημαίνει ότι το «The Walking Dead» ήταν η σειρά που «κατέβηκε» περισσότερο μέσω torrent. Μπορεί η θεαματικότητά του να εμφανίζεται ξεκάθαρα μειωμένη, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν το βλέπει ο κόσμος. Απλά προτιμά να μην πληρώνει το HBO στις ΗΠΑ ή το FOX στην Ελλάδα. 

Το «Game of Thrones» μετά από έξι συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θέση, απουσιάζει από τη λίστα του 2018 καθώς δεν προβλήθηκε καθόλου την περασμένη χρονιά. Η όγδοη και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο με επεισόδια γεμάτα ανατροπές που θα καθηλώσουν το κοινό για ακόμα μια φορά. Στα νέα επεισόδια όλοι οι χαρακτήρες συναντώνται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους και θα καθορίσουν το πρόσωπο που θέλουν να βρεθεί ενώπιον συγκεκριμένου θανάτου. 

Ο «Flash» είναι ο ήρωας που σίγουρα έχεις ακουστά καθώς κατέχει την δεύτερη θέση στη λίστα με τα περισσότερα «παράνομα downloads». Ανήκει στο σύμπαν της DC, το αντίπαλον δέος της Marvel με τους γνωστούς πλέον Avengers, παρέα με άλλα γνωστά ονόματα όπως ο Superman, ο Batman, ο Aquaman, η Wonderwoman, ο Green Lantern και ο Arrow, οι οποίοι σχηματίζουν την Justice League. 

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το «The Big Bang Theory» που διανύει τη 12η και τελευταία σεζόν του, ενώ την τέταρτη οι «Vikings». Τις υπόλοιπες θέσεις κατέχουν οι «Titans», ο «Arrow», το «Supernatural», το «Westworld» και οι «DC’s Legends of Tomorrow». Τη δεκάδα κλείνει το «Suits». 

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, ότι το Torrent Freak δεν δίνει την πλήρη εικόνα της «πειρατείας» στις τηλεοπτικές σειρές, καθώς μετράει μόνο τα downloads μέσω BitTorrent

σειρέςGame of Thrones