Σινεμά|25.12.2020 10:13

Night Stalker: H ιστορία του serial killer Richard Ramirez που στοίχειωσε το Λος Άντζελες έρχεται στο Netflix

Newsroom

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Night Stalker: Το Κυνήγι ενός Κατά Συρροή Δολοφόνου» αφηγείται την καθηλωτική αληθινή ιστορία της καταδίωξης και της σύλληψης ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην αμερικανική ιστορία. Το ζεστό καλοκαίρι του 1985, ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτύπησε το Λος Άντζελες, μαζί με μια σειρά δολοφονιών και σεξουαλικών κακοποιήσεων, οι οποίες έμοιαζαν αρχικά ασύνδετες. Τα θύματα ήταν άντρες, γυναίκες και παιδιά. Οι ηλικίες τους ήταν μεταξύ 6 και 82 ετών. Έμεναν σε διαφορετικές γειτονιές και προέρχονταν από διαφορετικά φυλετικά περιβάλλοντα και κοινωνικοοικονομικά επίπεδα.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία εγκλημάτων δεν υπήρξε ένας μεμονωμένος κατά συρροή δολοφόνος που να είναι υπεύθυνος για τόσο πολλά φρικαλέα εγκλήματα.  Με εχθρό τον χρόνο, ο νεαρός ντετέκτιβ Γκιλ Καρίλο από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και ο θρυλικός ερευνητής ανθρωποκτονιών Φρανκ Σαλέρνο προσπαθούν να σταματήσουν αυτό το νυχτόβιο τέρας. Καθώς δούλευαν ακούραστα για να λύσουν την υπόθεση, τα ΜΜΕ ακολουθούσαν τα ίχνη τους και πανικός κυρίευσε την Καλιφόρνια.

Η νέα σειρά τεσσάρων επεισοδίων, τα οποία περιλαμβάνουν οδυνηρές προσωπικές συνεντεύξεις, καθηλωτικά πλάνα αρχείου και εντυπωσιακές πρωτότυπες φωτογραφίες, αντιπροσωπεύει την εγκυρότερη αφήγηση αυτής της συγκλονιστικής αληθινής ιστορίας τρόμου του Λος Άντζελες, παρουσιάζοντας το πώς ήταν να ζει κανείς στον φόβο, σε μια περίοδο όπου οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα του Night Stalker.

Το «Night Stalker: Το Κυνήγι ενός Κατά Συρροή Δολοφόνου» σκηνοθετεί ο Τίλερ Ράσελ και τη διεύθυνση παραγωγής έχουν αναλάβει οι Ράσελ, Τιμ Γουόλς, Έλι Χόλζμαν και Άαρον Σάιντμαν. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου

serial killerNetflixΛος Άντζελες