Σινεμά|01.02.2021 14:59

All shook up: Η πρεμιέρα της ταινίας για τον Elvis Presley καθυστερεί

Newsroom

Η ταινία-αφιέρωμα στον «Βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του 2021. Η παραγωγή της βιογραφικής ταινίας υψηλού προϋπολογισμού - με πρωταγωνιστή τον Όστιν Μπάτλερ στον ρόλο του θρυλικού Έλβις - πρόκειται να καθυστερήσει. Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, η μουσική βιογραφία για τον Ελβις Πρίσλεϊ που ετοίμαζε ο master των οπερετικών, ευφάνταστων μουσικών ταινιών δεν θα κάνει πρεμιέρα ακόμα!

Διαβάστε ακόμα: Τι έπαθε το κεφάλι του Τομ Χανκς; «Δείτε τι αναγκάστηκα να κάνω»

Χθες ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα της ταινίας σπρώχνεται για το καλοκαίρι του 2022 - δέκα μήνες μετά τον αρχικό της προγραμματισμό. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με όλες τις καθυστερήσεις, πολυδάπανες και καθοριστικές, που έχει υποστεί η κινηματογραφική βιομηχανία ως συνέπεια της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdown. 

Στην ταινία ο Τομ Χανκς υποδύεται τον Τομ Πάρκερ, γνωστό ως «συνταγματάρχη», μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ. Η παραγωγή της ταινίας είχε διακοπεί τότε, ενώ οι Χανκς και Γουίλσον νοσηλεύτηκαν για σύντομο χρονικό διάστημα προτού απομονωθούν στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους στην Αυστραλία και, τελικά, επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

Έλβις ΠρίσλεϊΌστιν ΜπάτλερΤομ Χανκς