Σινεμά|16.01.2019 10:33

«Spider-Man: Far From Home»: Κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ της ταινίας (vid)

Newsroom

Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του», το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. 

O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη.

Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Η πολυαναμενόμενη ταινία με τον σουπερήρωα της Marvel Comics, σε παραγωγή της Columbia Pictures και των Marvel Studios, διανέμεται από τη Sony Pictures Releasing. Η ταινία κυκλοφορεί μετά το «Spider-Man: Homecoming» του 2017.

Το φιλμ είναι σκηνοθετημένο από τον Jon Watts, σε σενάριο Chris McKenna και Erik Sommers, με πρωταγωνιστές τους Tom Holland στο ρόλο του Πίτερ Πάρκερ /Spider-Man, μαζί με τους Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders και Samuel L. Jackson.

Δείτε τo επίσημο teaser τρέιλερ της ταινίας «Spider-Man: Far From Home» που μόλις κυκλοφόρησε. 

ταινίαΗΠΑΧόλιγουντ