Σινεμά|12.06.2021 16:43

Crying in H Mart: Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθούν τα απομνημονεύματά της Μichelle Zauner

Newsroom

Το βιβλίο «Crying in H Mart» της Μichelle Zauner εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2021 και βρέθηκε γρήγορα στη λίστα των best sellers των New York Times. Τώρα αναμένεται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την MGM Orion Pictures, με τη Zauner, η οποία είναι γνωστή από την indie pop μπάντα της «Japanese Breakfast» ν' αναλαμβάνει τη μουσική επένδυση της ταινίας.

Η Michelle Zauner ανέφερε σε δήλωσή της: «Είμαι συνεπαρμένη που έχω την ευκαιρία να τιμήσω τη μητέρα μου στην ταινία και θεωρώ ότι είναι ύψιστη τιμή που θα προωθήσω αυτό το πρότζεκτ με τους Στέισι Σερ, Τζέισον Κιμ και Orion Pictures». Τον Αύγουστο του 2018, η Zauner δημοσίευσε στους New York Times το δοκίμιο «Crying in H Mart» για την εκλιπούσα μητέρα της και τις αναμνήσεις της από την κορεατική-αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ H Mart.

Λίγους μήνες αργότερα, έγραψε το βιβλίο της με τον ίδιο τίτλο στο οποίο καταγράφει την εμπειρία της ως ένα από τα λίγα παιδιά Αμερικανο-Ασιατικής καταγωγής που μεγάλωσαν στην πόλη Γιουτζίν του Όρεγκον και τη σχέση της με τη μητέρα της, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο, όταν η Zauner ήταν 25 ετών. Σε εκείνο το σημείο, η Zauner αναγκάζεται να εκτιμήσει την ταυτότητα και την ιστορία της, τις οποίες προβάλλει συχνά μέσω των αναμνήσεών της που συνδέονται με τη μητέρα της και τη σχέση της με το φαγητό.

Όλες οι ειδήσεις

Θανάσης Λάλας: Έχασα τα πάντα, αλλά όλοι νομίζουν ότι είμαι πάμπλουτος - Η χιπ χοπ είναι η σύγχρονη ποίηση

Sex and the city: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα χωρίς τη Σαμάνθα

Νατάσσα Μποφίλιου για Δήμητρα της Λέσβου: Η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία αντιμετωπίζει ως εχθρούς τους διαφορετικούς

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση του γιου τους

μουσικόςκαρκίνοςΑσίασυγγραφέας