Σινεμά|29.07.2021 16:21

Sex and the City: «Η πόρτα είναι ανοιχτή» για την επιστροφή της Κιμ Κατράλ

Newsroom

Πριν καν αρχίσει η πρώτη σεζόν του «And Just Like That», η συνέχεια του θρυλικού «Sex and the City», το HBO Max λέγεται ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δεύτερη σεζόν. Κι αυτό δεν είναι η μοναδική έκπληξη καθώς σύμφωνα με την Daily Mail οι παραγωγοί της σειράς συζητούν την επιστροφή και της Κιμ Κατράλ.

Όταν στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε ότι η παρέα του «Sex and the City» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αλλά χωρίς την Σαμάνθα Τζόουνς (Κιμ Κατράλ), οι θαυμαστές της σειράς δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Τώρα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το HBO Max «αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα» τη δεύτερη σεζόν της σειράς, επισημαίνοντας ότι η «πόρτα είναι ανοιχτή» για να επιστρέψει η Κατράλ εφόσον η ίδια το επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης: Η Σαμάνθα του «Sex and the City» καταγγέλλει: Δέχτηκα εκφοβισμό όταν αρνήθηκα να γυρίσω στη σειρά

«Οι κυρίες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν πολύ να τη δουν στη νέα σεζόν. Το βασικό σημείο αυτής της σειράς είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε η Κιμ είναι πάντα ευπρόσδεκτη να επιστρέψει στο σπίτι της». «Αν οι εκπρόσωποι της Κιμ τηλεφωνούσαν τώρα και έλεγαν ότι είναι διαθέσιμη - θα κλείναμε εισιτήριο με την πρώτη πτήση για τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει ακόμα χρόνος» υποστήριξε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

T

Το HBO Max πάντως δεν σχολίασε τις φήμες ούτε για τη συνέχιση της σειράς, αλλά και ούτε για την επιστροφή της Κιμ Κατράλ.

Επιστρέφει η δεύτερη σύζυγος του Mr. Big στο «And Just Like That»

Φαίνεται ότι κάποιος από το παρελθόν του Mr. Big επιστρέφει… Η Μπρίτζετ Μόγιαχαν (Bridget Moynahan), η οποία υποδύθηκε τη δεύτερη σύζυγο του John James Preston στο «Sex and the City», εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς τoυ HBO Max, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Φωτογράφοι, επίσης, εντόπισαν την ηθοποιό, στους δρόμους του Σόχο, φορώντας σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η Μπρίτζετ Μόγιαχαν εντάχθηκε στο καστ του «Sex and the City» κατά τη δεύτερη σεζόν της σειράς το 1999 για ένα χρόνο.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην 5η Λεωφόρο, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ και στο μουσείο Whitney, με τις τρεις πρωταγωνίστριες να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους σε κάθε γύρισμα. Ηδη έχει γίνει γνωστό η αμοιβή των τριών πρωταγωνιστριών, οι οποίες αμείβονται καθεμία με ένα εκατομμύριο ευρώ ανά επεισόδιο και έχουν και ρόλο παραγωγού στη σειρά.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

Κιμ ΚατράλΣάρα Τζέσικα ΠάρκερAnd Just Like ThatHBO MaxSex and the City