Σινεμά|17.08.2021 12:23

American Horror Stories: Η σειρά του Ryan Murphy ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το FX

Newsroom

Με ανακοίνωσή του, το FX γνωστοποίησε ότι το «American Horror Stories» θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη το 2022. Η ανθολογική σειρά αποτελεί spin off του επιτυχημένου «American Horror Story» και δημιουργήθηκε από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk

Η πρώτη σεζόν της σειράς προβάλλεται αυτή την περίοδο στο Hulu και θα ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου. Κάθε επεισόδιο της, είναι αυτοτελές και εξερευνά «μύθους, θρύλους και τρόμο». Η μορφή της είναι παρόμοια με το «Black Mirror» και το «Twilight Zone». Στο καστ του πρώτου κύκλου πρωταγωνίστησαν οι ηθοποιοί: Matt Bomer, Billie Lourd, Danny Trejo, Gavin Creel, Sierra McCormick, Ashley Martin Carter, Paris Jackson, Belissa Escobedo, Kaia Gerber, Aaron Tveit, Rhenzy Feliz, Madison Bailey, Kyle Red Silverstein, Amy Grabow, John Carroll Lynch, Naomi Grossman και Virginia Gardner.

Παράλληλα, η δέκατη σεζόν του «American Horror Story», η οποία θα ονομάζεται «Double Feature», θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου στο FX και θα φέρει «δύο τρομακτικές ιστορίες... σε μία σεζόν». Η μία θα λαμβάνει χώρα στη θάλασσα και η άλλη στην παραλία. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι ηθοποιοί: Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Lily Rabe, Angelica Ross, Adina Porter, Finn Wittrock και Macaulay Culkin.

Όλες οι ειδήσεις

Μπομπ Ντίλαν: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Σπύρος Φωκάς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Σαπουντζάκη, Χατζής και Αργυράκη: Έλληνες διάσημοι που έχασαν το σπίτι τους από φωτιά

Elliot Page: Ποζάρει υπερήφανα χωρίς μπλούζα, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς

Ράιαν ΜέρφιAmerican Horror StoryAmerican Crime Story