Elliot Page: Ποζάρει υπερήφανα χωρίς μπλούζα, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς
Η φωτογραφία του Έλιοτ Πέιτζ (Elliot Page) φέρεται να τραβήχτηκε στα γυρίσματα ενός νέου κινηματογραφικού πρότζεκτ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Έλιοτ Πέιτζ (Elliot Page) δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ποζάροντας με ανδρικό μαγιό και επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς. Το στιγμιότυπο συνοδευόταν από το «αυτοκόλλητο» TGIF (Thank Goodness it's Friday) και τραβήχτηκε, σύμφωνα με το People, στα γυρίσματα ενός νέου κινηματογραφικού πρότζεκτ.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Umbrella» του Netflix, έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, η απόφαση που τον βοήθησε ν' ανέβει ψυχολογικά ήταν η μαστεκτομή που έκανε.
«Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Οι άνθρωποι έχουν προσκολληθεί σε αυτές τις αμετακίνητες ιδέες για το φύλο γιατί έτσι νιώθουν ασφαλείς. Αλλά αν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε όλες τις υπέροχες περιπλοκότητες των ανθρώπων, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος» είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Έλιοτ Πέιτζ ανέφερε πως η πανδημία του έδωσε χρόνο να σκεφτεί για την ταυτότητα του φύλου του. «Είχα αρκετό χρόνο με τον εαυτό μου για να επικεντρωθώ σε πράγματα που σκεφτόμουν, με πολλούς τρόπους, ασυναίσθητα, τα απέφευγα» είπε. «Ήμουν επιτέλους ικανός ν' αποδεχθώ ότι είμαι transgender και ν' αφήσω τον εαυτό μου να γίνει πλήρως αυτός που είμαι» πρόσθεσε.
Jennifer Lopez: Χαμός με το ροζ διαμάντι που της χάρισε ο Affleck - Κόστισε 2,5 εκατ.
Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix
Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




