Σινεμά|25.08.2021 16:01

Spider-Man: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «No Way Home» με Πίτερ Πάρκερ και Doctor Strange

Newsroom

Κυκλοφόρησε το τίζερ τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας «Spider-Man: No Way Home», που θα βγει στις αίθουσες - κορονοϊού επιτρέποντος - στις 17 Δεκεμβρίου. Σκηνές από το τρέιλερ είχαν ήδη διαρρεύσει στα social media με την Sony τελικά να δίνει το υλικό στη δημοσιότητα και τους φανς του ήρωα «αράχνη» της Marvel να τρίβουν τα χέρια τους.

Η τρίτη ταινία με τον ηθοποιό Τομ Χόλαντ πίσω από τη μάσκα του Spider-man φέρνει κοντά τον Πίτερ Πάρκερ και τον Doctor Strange. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ ένα ατύχημα στα ξόρκια του Doctor Strange θα δημιουργήσει χάος στην αλληλουχία του χρόνου, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος αράχνη να έρθει αντιμέτωπος με όσους σούπερ κακούς έχουμε δει ως σήμερα στη μεγάλη οθόνη: όπως τον Doctor Octopus του Αλφρεντ Μολίνα και τον Electro του Τζέιμι Φοξ.

T

Εκτός από τους Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, πρωταγωνιστούν οι: Τζέικομπ Μπάταλον, Τζέι Μπι Σμουβ, Μαρίσα Τομέι, Τόνι Ρεβολόρι, Ανγούρι Ράις και Χάνιμπαλ Μπερές. 

H Zendaya και ο Tom Holland «επιβεβαίωσαν» τη σχέση τους με ένα φιλί

Ύστερα από χρόνια φημολογίας ότι η Zendaya και ο Tom Holland - πρωταγωνιστές της ταινίας Spiderman - είναι ζευγάρι, έφτασε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι δυο τους εντοπίστηκαν από το Page Six στο Λος Άντζελες και επιβεβαίωσαν με ένα φιλί μέσα σε ένα αυτοκίνητο την τρυφερή τους σχέση.

T

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης στη γειτονιά Silver Lake, όπου ζει η μητέρα της Zendaya. Οι φήμες για τη Zendaya και τον Holland χρονολογούνται από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Spider-Man: Homecoming» το 2017. Συνεργάστηκαν και στην τρίτη ταινία «No Way Home», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Zendaya (AP) και Tom Holland

Όλες οι ειδήσεις

Tom Cruise: Προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο οικογένειας στη Βρετανία

Μήνυση στους Nirvana για παιδική πορνογραφία από το γυμνό μωρό στο εξώφυλλο του Nevermind

La Casa De Papel: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες του 5ου κύκλου της σειράς

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η συνέντευξη που δεν παίχτηκε ποτέ και οι Άγριες Μέλισσες

MarvelSpider-ManZendayaτρέιλερSpiderman