Σινεμά|30.09.2021 14:45

George Clooney και Brad Pitt σε νέο αστυνομικό θρίλερ - Μοναχικοί «λύκοι» που δρουν στο περιθώριο

Newsroom

Οι Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και  Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) πρόκειται να επανασυνδεθούν για ένα νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του «Spider-Man: Homecoming» Τζον Γουότς.

Ο Γουότς, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και του σίκουελ του 2019 «Spider-Man: Far From Home» θα υπογράφει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της ταινίας, που δεν έχει προς το παρόν τίτλο.

Οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστούν και θα είναι και παραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

Κλούνεϊ και Μπραντ σε νέες περιπέτειες 

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, στην τριλογία Ocean’s και στην ταινία του 2008 Burn After Reading με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.

Σύμφωνα με το HTR, οι εταιρείες Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros διεκδικούν το πρότζεκτ. Ενώ υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την ταινία, περιγράφεται ως αφήγηση της ιστορίας «δύο μοναχικών τύπων που τους έχει ανατεθεί η ίδια αποστολή».

Οι συμπρωταγωνιστές των «Ocean's» ταινιών, έχουν συνυπάρξει αρκετές φορές στην μεγάλη οθόνη: από τον μικρό ρόλο του Μπραντ Πιτ στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζορτζ Κλούνεϊ «Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Μυαλού» (2002), μέχρι την παρωδία των αδελφών Κοέν «Burn After Reading» (2008), αλλά και το «8» (2012) του Ρομπ Ράινερ, οι δύο φίλοι βρίσκουν πάντα ευκαιρίες συνεργασίας.

Και τώρα βρήκαν μία ακόμη. Το -άτιτλο προς το παρόν- θρίλερ του Tζον Γουότς («Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του»), που τους θέλει μοναχικούς λύκους που δρουν στο περιθώριο, ως «fixers» (βλέπε: ποιους στέλνουν να «καθαρίζουν» τα ίχνη από εγκλήματα). Συναντιούνται όταν κατά λάθος τούς στέλνουν στην ίδια δουλειά.

Ο Κλούνεϊ κρατάει ένα σέξι φωτογραφικό πορτρέτο του κολλητού του, Μπραντ Πιτ (AP)

Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα αγοράσει τα δικαιώματα - στούντιο (Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal και Warner Bros) ή πλατφόρμες (Apple, Netflix και Amazon).

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: «No Time to Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον τελευταίο 007 της καριέρας του

Britney Spears: Τέλος ο εφιάλτης για την ποπ σταρ - Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

Richard Gere: Ενδέχεται να καταθέσει στο δικαστήριο κατά του ακροδεξιού Matteo Salvini

Η ιστορία του οίκου Gucci στη μεγάλη οθόνη: Σκάνδαλα, δολοφονίες, χρήματα και μόδα της δεκαετίας του '90

Πρεμιέρα Τζέιμς Μποντ: Η «ολόχρυση» Kate Middleton επισκίασε τον γοητευτικό Daniel Craig

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Τζορτζ ΚλούνεϊταινίαθρίλερΜπραντ Πιτ