Σινεμά|30.01.2019 17:30

Η «Κούκλα του Σατανά» γίνεται τηλεοπτική σειρά (vid)

Newsroom

Ο Τσάκι, τον οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν από τριάντα χρόνια με την ταινία τρόμου «Η κούκλα του Σατανά», αποκτά τη δική του τηλεοπτική σειρά. Την επιμέλεια του σεναρίου έχει αναλάβει ο Ντον Μανσίνι

«Εδώ και καιρό θέλω να φέρω τον Τσάκι πίσω στην τηλεόραση και το Syfy είναι το τέλειο δίκτυο για εμάς», δήλωσε ο Ντον Μανσίνι και συμπλήρωσε: «Η σειρά θα έχει φρέσκια ματιά και θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε βαθύτερα τον χαρακτήρα του Τσάκι. Αυτό το βάθος μπορεί να στο προσφέρει καλύτερα μία τηλεοπτική σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να μείνουμε κοντά στην αρχική βερσιόν που τρομοκρατεί το κοινό εδώ και τρεις δεκαετίες».

Λίγο πριν πεθάνει, ο διάσημος στραγγαλιστής Τσαρλς Λη Ρέι, μεταφέρει την ψυχή του στο σώμα μιας κούκλας που προοριζόταν για παιδικό παιχνίδι. Η μαμά του Άντι αγοράζει στον γιο της μια από τις πιο δημοφιλείς κούκλες της εποχής, τον «Good Guy», ο οποίος μιλάει με μπαταρίες και έχει ξετρελάνει όλα τα παιδιά. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι μέσα στην κούκλα έχει μπει η ψυχή ενός δολοφόνου και voodoo μάγου. Ο Τσάκι, απελπισμένος να ξαναγίνει άνθρωπος και να μην παραμείνει η ψυχή του για πάντα στο σώμα μιας κούκλας, τρομοκρατεί τον Άντι θέλοντας να πάρει το σώμα του.

Ο Τσάκι συγκαταλέγεται στη λίστα των παλιότερων ταινιών τρόμου για τις οποίες ετοιμάζονται νέα reboots, όπως οι «Παρασκευή και 13» και «Η νύχτα των ζωντανών νεκρών».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

θρίλερSyfyσειρά