Σινεμά|17.01.2022 15:56

Jennifer Aniston - Reese Witherspoon: Το «The Morning Show» ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν με νέα showrunner

Newsroom

Λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο επεισόδιο της δευτέρης σεζόν και η Apple TV αποφάσισε ν' ανανεώσει το «The Morning Show» για έναν τρίτο κύκλο επεισοδίων. Με πρωταγωνίστριες τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τη Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) η σειρά, αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της συνδρομητικής πλατφόρμας.  

Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Top of the Morning» του Brian Stelter, η οποία αφηγείται την πρόσφατη αντιζηλία των εκπομπών «Today» και «Good Morning America». Παράλληλα, ασχολείται με τη μάχη της παρουσιάστριας να κρατήσει τα υψηλά νούμερα της πρωινής εκπομπής της, μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης του συμπαρουσιαστή της. Το σενάριο αντικατοπτρίζει τον κόσμο, στο οποίο ζούμε, με τη δεύτερη σεζόν να εστιάζει κυρίως στην πανδημία του κορονοϊού, τον ρατσισμό και την αδικία.

Στη τρίτη σεζόν, η Charlotte Stoudt θ' αναλάβει τη θέση και τα καθήκοντα της Kerry Ehrin και θα είναι πλέον εκείνη η showrunner της σειράς. Η τελευταία δε θα αποχωρήσει τελείως, αλλά θα παραμείνει ως σύμβουλος για τον νέο κύκλο επεισοδίων. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με το Apple TV+ και το The Morning Show» ανέφερε η Stoudt στο Variety και πρόσθεσε: «Το καστ, με πρωταγωνίστριες τις φαινομενικές Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, είναι πραγματικά απίθανο. Οι Kerry, Mimi και Michael και οι ομάδες των Media Res, Hello Sunshine και Echo Films, έχουν δημιουργήσει έναν ακαταμάχητο κόσμο που είναι ισάξια ευχάριστος και προκλητικός».

Τζένιφερ ΆνιστονThe Morning ShowApple TVΡις Γουίδερσπουνειδήσεις τώρα