Σινεμά|21.01.2022 13:40

Gaspard Ulliel: Όταν ο αδικοχαμένος Γάλλος σταρ χόρευε και τραγουδούσε «Τα παιδιά του Πειραιά»

Newsroom

Ο χαμός του βραβευμένου με Σεζάρ 37χρονου Γάλλου ηθοποιού Γκασπάρ Ουλιέλ (Gaspard Ulliel) εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος συγκλόνισε πριν από μερικά 24ωρα τους συμπατριώτες του και χιλιάδες σινεφίλ ανά τον κόσμο. Ο Ουλιέλ, γνωστός για τον ρόλο του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ιβ Σεν Λοράν που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη, «έφυγε» νωρίς και πολλοί συνάδελφοί του τον αποχαιρέτισαν μέσω των social media.

Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και έπειτα από λίγες ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο γοητευτικός Γκασπάρ Ουλιέλ, ο οποίος κέρδισε το γαλλικό βραβείο Σεζάρ καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία «It's Only the End of the World», ήταν το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Bleu de Chanel.  

 

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι «Ατέλειωτοι Αρραβώνες» (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), «Σεν Λοράν» (2014) του Μπερτράν Μπονελό και «Ακριβώς το τέλος του Κόσμου» (2016) του Ξαβιέ Ντολάν (για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017). O Ουλιέλ όμως είχε παίξει και σε μία ταινία η πλοκή της οποίας διαδραματίζεται στην Ελλάδα, και μάλιστα σε μια σκηνή τραγουδούσε στα ελληνικά και χόρευε «Τα Παιδιά του Πειραιά».

Παρακολουθήστε τη σχετική σκηνή από την ταινία «Τίμα τη Μητέρα σου και τη Μητέρα σου» (Tu honoreras ta mere et ta mere) παραγωγής 2012, στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Λάκης Λαζόπουλος.

ειδήσεις τώραταινίαηθοποιόςθάνατος