Σινεμά|31.01.2022 09:28

Jason Momoa: Ο νέος «κακός» του «Fast & Furious 10» συνεργάζεται με την Charlize Theron

Newsroom

Ο «Aquaman» Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) εισέρχεται στο Fast Saga κι όπως μεταδίδουν ξένα δημοσιεύματα, θα παίξει τον ρόλο του κακού, που θα συνεργαστεί με τη «Cipher» της Σαρλίζ Θερόν. Στον επίσημο λογαριασμό του franchise, κυκλοφόρησε η εικόνα του ηθοποιού, η οποία συνοδεύτηκε με το μήνυμα: «Η οικογένεια του Fast μεγαλώνει κι άλλο. Καλωσόρισες, Jason Momoa».

Στο υπόλοιπο καστ του δέκατου φιλμ του «Fast & Furious» εκτός από τον Μομόα και τον Ντίζελ, έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Τζέισον Στέιθαμ και του ράπερ Ludacris.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Fast 10» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Ο Βιν Ντίζελ είχε πει ότι θα είναι η τελευταία ταινία «Fast and Furious», αν και πρόσφατες δηλώσεις του αφήνουν περιθώριο το τέλος να γραφτεί στην 11η ταινία.

Dwayne Johnson για Vin Diesel - «Χρησιμοποίησε τα παιδιά και τον θάνατο του Γουόκερ για να με χειραγωγήσει»

Ο Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) με ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε από τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον (Dwayne Johnson) να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και να επιστρέψει στην επερχόμενη «Fast and Furious 10». Στην πιο πρόσφατη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious», ο Βιν Ντίζελ και ο «The Rock» είχαν αντιπαράθεση στα γυρίσματα, κάτι που οδήγησε σε ένταση μεταξύ των δύο σταρ, ακόμα και μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Ο Ντουέιν Τζόνσον αρνήθηκε δημόσια την πρόταση του Βιν Ντίζελ. «Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του "Fast 10"», έγραψε ο Ντίζελ. «Ξέρεις ότι τα παιδιά μου σε αποκαλούν θείο Ντουέιν στο σπίτι. Δεν υπάρχουν γιορτές που να περνάνε χωρίς να ανταλλάξουμε ευχές… αλλά ήρθε η ώρα… Σου είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Πάμπλο [εννοεί τον Πολ Γουόκερ]. Ορκίστηκα ότι κάνουμε το καλύτερο φινάλε κι αυτό θα είναι με το "Fast 10!"».

Σε συνέντευξή στο CNN ο Τζόνσον απάντησε στον Ντίζελ αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πρόταση, καθώς οι δυο τους είχαν καταλήξει σε κατ’ ιδίαν συμφωνία.

«Είπα απευθείας στον Ντίζελ ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν σαφής αλλά εγκάρδιος σ’ αυτά που είπα και του τόνισα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και την επιτυχία του franchise, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω», εξήγησε ο Τζόνσον. «Η πρόσφατη δημόσια θέση του Βιν ήταν ένα παράδειγμα προσπάθειας χειραγώγησης. Δεν μου άρεσε που ενέπλεξε τα παιδιά και τον θάνατο του Πολ Γουόκερ. Μην τους ανακατεύεις. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες γι’ αυτό και καταλήξαμε σε μία σαφή συμφωνία».

ειδήσεις τώραΒιν ΝτίζελΝτουέιν ΤζόνσονFast & FuriousΣαρλίζ ΘερόνΤζέισον Μομόα