Σινεμά|08.02.2022 08:55

Jennifer Aniston και Adam Sandler αγκαλιά: Τυχαίες δολοφονίες και μυστήριο στο «Murder Mystery 2»

Newsroom

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και o Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και δεκαετίες. Η διάσημη σταρ συνεργάζεται ξανά με τον κωμικό ηθοποιό, καθώς οι δυο τους επιστρέφουν στο σίκουελ του επιτυχημένου φιλμ του Netflix «Murder Mystery». Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια κοινή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία η Άνιστον έγραψε «Πίσω στη δουλειά με τον φιλαράκο μου». Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας «Murder Mystery», ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) καταφέρνει να κάνει επιτέλους με τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, κάνουν μια τυχαία γνωριμία και δέχονται πρόσκληση για ένα κλειστό οικογενειακό πάρτι στο υπερπολυτελές γιοτ ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου ονόματι Μάλκολμ Κουίνς. Ο Κουίνς όμως δολοφονείται και καταλήγουν να είναι οι βασικοί ύποπτοι σε μια μοντέρνα ιστορία μυστηρίου που βγάζει όμως και πολύ γέλιο.

 

Άνταμ Σάντλερ: Οι χρήστες του Netflix αποθεώνουν τις ταινίες του

Η συμφωνία του Άνταμ Σάντλερ με το Netflix αποδίδει καρπούς. Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming το 2019 είχε ανακοινώσει ότι στην καρδιά της πανδημίας οι συνδρομητές της έχουν παρακολουθήσει ταινίες με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ και την παράσταση stand up, «100% Fresh» για πάνω από δύο δισεκατομμύρια ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Ανταμ Σάντλερ: Ξεσπαθώνει κατά των Όσκαρ - «Θα σβήσουν με την πάροδο του χρόνου»

Η κωμωδία για το Netflix, «Hubie Halloween» ήταν στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα φιλμ στις ΗΠΑ. Ο ηθοποιός είχε συνάψει μία από τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες με την πλατφόρμα streaming υπογράφοντας δεύτερο τετραετές συμβολαίο το 2017, μετά την επιτυχία ταινιών του, όπως το «The Ridiculous 6».

Άλλες ταινίες που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο της συμφωνίας, ήταν οι «Sandy Wexler» και «Murder Mystery», οι οποίες μπορεί να μην είχαν την αποδοχή των κριτικών , αλλά τις έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές του Netflix. 

NetflixΤζένιφερ Άνιστονειδήσεις τώραΆνταμ Σάντλερ