Σινεμά|08.07.2022 09:30

Taylor Swift: Δίπλα σε αστέρες του Χόλιγουντ στο τρέιλερ της ταινίας «Amsterdam» - Christian Bale, Margot Robbie και Chris Rock

Newsroom

Κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με τίτλο «Amsterdam» και στην οποία συμμετέχει η Taylor Swift μαζί με μια πλειάδα αστέρων του Χόλιγουντ

Το 2021 έγινε γνωστό ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι στο καστ του αστυνομικού δράματος δίπλα στους Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ στην ταινία συμμετέχει και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Η ταινία  αφηγείται την ιστορία δύο στρατιωτών και μιας νοσοκόμας που γίνονται καλοί φίλοι και συνάδελφοι ενώ κατηγορούνται για φόνο. Αυτό τους οδηγεί σε μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία, καθώς αποκαλύπτουν ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από τον θάνατο. Το « Amsterdam» περιγράφεται ως μία ταινία που παρουσιάζει ένα «αυθεντικό ρομαντικό έγκλημα» και διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, όπου το πρωταγωνιστικό τρίο της ταινίας «βρίσκεται στο επίκεντρο μιας από τις πιο μυστικές πλοκές στην αμερικανική ιστορία».

«Κάναμε μια συμφωνία και ορκιστήκαμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο ό,τι κι αν συμβεί» ακούγεται να λέει ο Μπέικ στο τρέιλερ, προτού αποκαλύψει ότι οι τρεις φίλου κατηγορούνται για μια δολοφονία, «κάτι που δεν είναι αλήθεια». Στο τρέιλερ, η Taylor Swift υποδύεται μία κόρη που πενθεί τον νεκρό πατέρα της. Στο τρέιλερ εμφανίζεται πλειάδα ηθοποιών όπως οι Κρις Ροκ, Μάικ Μάγιερς, Ζόε Σαλντάνα και Ράμι Μάλεκ μεταξύ άλλων.

Ο ρόλος της Swift στο Άμστερνταμ σηματοδοτεί την πρώτη της υποκριτική δουλειά από τότε που εμφανίστηκε ως Bombalurina στη ζωντανή εκδοχή του Cats το 2019. Τα προηγούμενα χρόνια είχε εμφανιστεί ως Rosemary στο The Giver του 2014 και δάνεισε τη φωνή της στην Audrey στο The Lorax του 2012

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκο Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, Αλεσάντρο Νιβόλα, Αντρεα Ράιζμπορο, Ανια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Ροκ, Ματίας Σχούναρτς, Μάικλ Σάνον, Μάικ Μάγιερς, Τέιλορ Σουίφτ, Ζόι Σαλντάνα, Ράμι Μάλεκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ταινία «Amsterdam», η πρώτη ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ μετά το «Joy» του 2015, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Όλες οι ειδήσεις

Βόμβα από τον επικεφαλής του Ελληνικού Λόμπι στις ΗΠΑ: «Φήμες ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προσάρτηση των Κατεχομένων στις 20 Ιουλίου»

Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε – Τι πιστεύουν οι ψηφοφόροι για τα κόμματα: Έρευνα της ProRata για το Ινστιτούτο ΕΝΑ

Πέθανε ο «Sonny» του Godfather, Τζέιμς Κάαν

Ιταλικό θέρετρο απαγορεύει σε τουρίστες να κυκλοφορούν με… μπικίνι: Τσουχτερά πρόστιμα και αντιδράσεις

Ρόμπερτ Ντε Νίροειδήσεις τώραταινίαTaylor SwiftΚρίστιαν ΜπέιλΜάργκοτ Ρόμπι