Σινεμά|22.07.2022 12:30

«Weird: The Al Yankovic Story»: Ποια θα υποδυθεί την Oprah Winfrey στη νέα ταινία με τον Daniel Radcliffe

Newsroom

Η Κουίντα Μπράνσον εντάχθηκε στο καστ της βιογραφικής ταινίας για τον βραβευμένο με Grammy μουσικό «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς. Η 32χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί τη μεγιστάνα των ΜΜΕ, Όπρα Γουίνφρεϊ στην ταινία με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» της πλατφόρμας streaming Roku, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τη Roku στο Twitter εμφανίζονται οι Κουίντα Μπράνσον ως Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς.

Στην ταινία, που εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του Γιάνκοβις, τραγουδιστή και μουσικού που είναι γνωστός για τα τραγούδια - παρωδίες, πρωταγωνιστούν επίσης οι Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον, Τζούλιαν Νίκολσον και Τόμπι Χους.

«Let's get #weird», έγραψε την Τρίτη η Μπράνσον στο Twitter και στο Instagram Story της, κοινοποιώντας το στιγμιότυπο. 

Η Κουίντα Μπράνσον είναι γνωστή ως δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς του ABC «Abbot Elementary», η οποία θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο The Roku Channel αργότερα φέτος, είναι «η χωρίς υπερβολές αληθινή ιστορία για τον μεγαλύτερο μουσικό της εποχής μας», σύμφωνα με μια ανακοίνωση. «Μεγαλωμένος συμβατικά, σε μια οικογένεια όπου το να παίζεις ακορντεόν ήταν αμαρτία, ο Al επαναστάτησε και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να αλλάζει τους στίχους σε παγκοσμίου φήμης τραγούδια», συνεχίζει η σύνοψη. «Πετυχημένος και σύμβολο του σεξ, ο Αλ ζει με υπερβολές και εμπλέκεται σε ένα διαβόητο ειδύλλιο που σχεδόν τον καταστρέφει».

«Το να φοράω το χαβανέζικο πουκάμισο είναι μια τεράστια ευθύνη»

«Το να φοράω το χαβανέζικο πουκάμισο είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν την παίρνω ελαφρά», είχε δηλώσει στις αρχές του έτους ο Ράντκλιφ στο PEOPLE, «και είναι τιμή μου να μοιραστώ επιτέλους με τον κόσμο την απολύτως 100 τοις εκατό αδιαμφισβήτητα αληθινή ιστορία της διεφθαρμένης και σκανδαλώδους ζωής του Weird Al».

Ο Ράντκλιφ ανέλαβε τον ρόλο με τις ευλογίες του Γιάνκοβιτς. Ο 62χρονος τραγουδιστής του «White & Nerdy», είπε σε δήλωσή του τον Ιανουάριο ότι είναι «απόλυτα ενθουσιασμένος που ο Daniel Radcliffe θα τον ενσαρκώσει», αστειευόμενος για τον απόφοιτο του Harry Potter: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντάνιελ ΡάντκλιφΌπρα Γουίνφρεϊταινίαειδήσεις τώρα