Σινεμά|12.08.2022 20:55

Anne Heche: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός που νοσηλευόταν μετά από τροχαίο – Αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη

Newsroom

Πέθανε τελικά η ηθοποιός Anne Heche (Αν Χεκ), αφού αποφασίστηκε να αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η βλάβη που υπέστη στον εγκέφαλό της ήταν μη αναστρέψιμη.

Η Heche ήταν 53 ετών και είχε δύο γιους. Πολλοί ήλπιζαν ότι η Heche θα ανάρρωνε, αφού φίλος της ηθοποιού ανέφερε ότι βρίσκεται σε «σταθερή» κατάσταση μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου της με ένα σπίτι στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου. Οι πυροσβέστες είπαν ότι τους μιλούσε καθώς απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όμως η ηθοποιός λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις της και στις 8 Αυγούστου οι εκπρόσωποι δημοσίευσαν μια ενημέρωση, λέγοντας ότι η Heche ήταν σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» και είχε πέσει σε κώμα. Την Παρασκευή, η οικογένειά της ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι δεν αναμένεται να επιβιώσει και ότι διατηρείται σε μηχανική υποστήριξη για να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να δωριστούν.

Πώς έγινε γνωστή

Η Heche, μια ηθοποιός με μεγάλη ευφυΐα, έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 1990, παίζοντας δίδυμες στη σαπουνόπερα Another World, και με κινηματογραφικούς ρόλους, μεταξύ των οποίων ο ρόλος της Laura στο ντεμπούτο της Nicole Holofcener, Walking and Talking.

Ο πρώτος μεγάλος της ρόλος ήταν ως φίλη του Johnny Depp στο γκανγκστερικό δράμα Donnie Brasco (1997). Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε άλλους τίτλους που έμειναν στην ιστορία: στην πολιτική σάτιρα Wag the Dog, στην ταινία καταστροφής Volcano και στο κλασικό θρίλερ I Know What You Did Last Summer.

Επίσης, την ίδια χρονιά, η Heche ξεκίνησε μια σχέση υψηλού προφίλ με τη σταρ της κωμικής σειράς και παρουσιάστρια του talk show Ellen DeGeneres, λίγο μετά το ομοφυλοφιλικό outing της κωμικού. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια- η Heche μίλησε για την ευγνωμοσύνη της προς τον Harrison Ford, ο οποίος συνέχισε την παραγωγή του ρομάντζου Six Days, Seven Nights, παρά τις ομοφοβικές αντιδράσεις στην πραγματική σχέση της Heche.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςτροχαίοηθοποιόςΛος Άντζελεςτροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρα