Σινεμά|27.09.2022 07:40

Έρχεται στο Netflix η 3η σεζόν του «The Witcher» και το spinoff «Blood Origin»

Newsroom

Το Netflix κάνει το 2023 τη χρονιά του «The Witcher». Όπως ανακοινώθηκε στο fan event Tudum το Σάββατο, η spinoff σειρά του «The Witcher: Blood Origin» θα κάνει το ντεμπούτο της στις 25 Δεκεμβρίου και η 3η σεζόν της σειράς «Witcher» θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2023.

Οι θαυμαστές είδαν για τελευταία φορά το σύμπαν του «The Witcher» πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όταν η 2η σεζόν της σειράς φαντασίας με τον Henry Cavill κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021. Από τότε, έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα spinoffs. Εκτός από την περιορισμένη σειρά «Blood Origin», ετοιμάζεται ένα anime και μια οικογενειακή σειρά «Witcher».

Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την 3η σεζόν του «The Witcher», αλλά η ιστορία του Geralt of Rivia (Cavill), της Ciri (Freya Allan) και της Yennefer (Anya Chalotra) θα συνεχιστεί. Στο καστ συμμετέχουν οι Robbie Amell, Meng'er Zhang, Hugh Skinner και Christelle Elwin. Ο Amell υποδύεται έναν μαχητή ονόματι Gallatin, ο οποίος ηγείται ενός στρατού ανταρτών Scoia'tael που πολεμά για λογαριασμό του Nilfgaard. Η Zhang είναι η Milva, ένας άνθρωπος υιοθετημένος από τις δρυάδες του δάσους Brokilon που είναι μια άγρια και ταλαντούχα κυνηγός. Ο Skinner υποδύεται τον πρίγκιπα Radovid, έναν βασιλικό playboy και μικρότερο αδελφό του βασιλιά Vizimir (Ed Birch). 

Στον κόσμο των ξωτικών 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Witcher», η prequel σειρά «Blood Origin» θα αφηγηθεί μια ιστορία που χάθηκε στο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του πρώτου Witcher και των γεγονότων που οδήγησαν στην κομβική Σύνοδο των Σφαιρών, όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συγχωνεύτηκαν για να γίνουν ένας.

Πρωταγωνιστούν η Michelle Yeoh ως Scian, το τελευταίο μέλος μιας νομαδικής φυλής ξιφομάχων ξωτικών που έχει αποστολή να ανακτήσει μια λεπίδα που κλάπηκε από τον λαό της- η Sophia Brown ως Eile, μια πολεμίστρια της φρουράς της βασίλισσας που φεύγει για να γίνει πλανόδια μουσικός- και ο Laurence O'Fuarain ως Fjall, ένας άντρας που γεννήθηκε σε μια φυλή πολεμιστών που ορκίστηκε να προστατεύει έναν βασιλιά, ο οποίος αντί γι' αυτό ξεκινά να αναζητήσει εκδίκηση.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τη Mirren Mack ως Merwyn, τον Lenny Henry ως Balor, τον Jacob Collins ως Eredin, τη Lizzie Annis ως Zacare, τον Huw Novelli ως Callan «Brother Death», τη Francesca Mills ως Meldorf, την Amy Murray ως Fenrik, τον Nathaniel Curtis ως Brian, τον Zach Wyatt ως Syndril και τον Dylan Moran ως Uthrok One-Nut.

Netflixειδήσεις τώραThe Witcher