Σινεμά|27.09.2022 13:55

The Last of Us: Κυκλοφόρησε το trailer για τη μεταφορά του παιχνιδιού στη μικρή οθόνη από το HBO

Newsroom

Tο πολυαναμενόμενο «The Last of Us», για το οποίο το HBO έχει μεγάλες προσδοκίες, επιδιώκει να δώσει τέλος στην «κατάρα» που θέλει τη μεταφορά video game στη μικρή ή μεγάλη οθόνη να είναι αποτυχημένη. Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο και η PlayStation Productions παρουσίασαν το πρώτο trailer δείχνοντας το πως έχουν οραματιστεί τους δύο κεντρικούς ήρωες, τον κόσμο, αλλά και τους μολυσμένους εχθρούς που τους κυνηγούν. Η σειρά θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της υπηρεσίας video streaming την ερχόμενη χρονιά

Η 26η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα εορτασμού που έχει θεσπίσει η Naughty Dog για ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, το The Last Of Us. Εξάλλου, στο παιχνίδι κατά την ημέρα αυτή ξεσπάσει σε όλο τον πλανήτη μια ασθένεια που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ένα είδος ζόμπι.

Τη Δευτέρα το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του παιχνιδιού, με πρωταγωνιστές τον γνωστό πλέον Πέντρο Πασκάλ (Game of Thrones, The Mandalorian) ως Τζόελ και την Μπέλα Ράμσεϊ (την οποία το κοινό λάτρεψε ως Λυάννα Μορμόντ στο Game of Thrones) ως την Έλλι.

Το κλιπ, το οποίο διαρκεί λίγο περισσότερο από ενάμιση λεπτό, περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από το παιχνίδι του 2013 (το οποίο μόλις απέκτησε ένα πλήρες remake για το PS5). Περιλαμβάνει το κτίριο που γέρνει από τα πρώτα επίπεδα, πλάνα από το ξέσπασμα της επιδημίας καθώς και τον αλάνθαστο ήχο ενός Clicker. Φαίνεται ότι η σειρά θα αντλήσει στοιχεία και από το Left Behind expansion.

Αν και δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας, το trailer αναγράφει ότι η σειρά θα βγει μέσα στο 2023, κάτι που συνάδει με παρελθοντικές δηλώσεις του επικεφαλής περιεχομένου του HBO, Casey Bloys.

Το «The Last of Us» θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα επικεντρώνεται στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι του 2013 που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ του μεταποκαλυπτικού μέλλοντος, όπου ο Joel πρέπει να βοηθήσει την Ellie και να την προστατέψει στο ταξίδι τους από τα πλάσματα που έχουν μολυνθεί από έναν μεταλλαγμένο μύκητα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

HBOvideo gamesplaystationσειράειδήσεις τώρα