Σινεμά|15.10.2022 15:09

Τα κινηματογραφικά νέα του Σαββατοκύριακου: Ο Tom Brady στη μεγάλη οθόνη και το reboot για τις «Τρελές Σφαίρες» με τον Liam Neeson

Newsroom

- Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας για το ποδόσφαιρο «80 for Brady» η οποία περιστρέφεται γύρω από το Super Bowl του 2017. Η Paramount ανακοίνωσε ότι η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno και Sally Field ως τέσσερις φίλες που κάνουν ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή τους στο Super Bowl LI για να δουν τον ήρωά τους, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady), να παίζει. Βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, η ταινία θα περιλαμβάνει την εμφάνιση του Μπρέιντι, ο οποίος είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας του 199 Productions. Η Paramount απέκτησε τα δικαιώματα από την Fifth Season (πρώην Endeavor Content). Ο συν-συγγραφέας και πρωταγωνιστής του The Climb, Kyle Marvin, σκηνοθετεί, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Michael Covino. Οι Emily Halpern και Sarah Haskins της Booksmart έγραψαν το σενάριο. Οι Billy Porter, Fieri, Bob Balaban, Glynn Turman, Ron Funches, Jimmy O. Yang και Harry Hamlin πρωταγωνιστούν επίσης.

- Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία «Naked Gun» (Τρελές Σφαίρες) του 1988 ετοιμάζεται για reboot. Το μέλος των Lonely Island, Akiva Schaffer, θα σκηνοθετήσει το reboot της κλασικής ταινίας για λογαριασμό της Paramount, με τον Λίαμ Νίσον (Liam Neeson) να βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το διάσημο franchise των Zucker Abrahams και Zucker ακολουθεί τα γεγονότα και τις ατυχίες του αστυνομικού Frank Drebin, που έγινε διάσημος από τον Leslie Nielsen. Η τριάδα των ταινιών έγινε γνωστή για τα θεαματικά gang, τα διάσημα cameos και την αριστουργηματική κωμωδία του Nielsen. Οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται προς το παρόν μυστικές.

Οι Dan Gregor και Doug Mand, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Schaffer στην πρόσφατη ταινία της Disney+ Chip 'N Dale: Rescue Rangers, έγραψαν το σενάριο. Οι Mark Hentemann και Alec Sulkin είχαν γράψει ένα προηγούμενο προσχέδιο.

-Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Transformers: Rise of the Beasts» Στίβεν Κάπλ Τζούνιορ (Steven Caple Jr) αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Instagram ότι οι ηθοποιοί Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh) και Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson) θα «δανείσουν» τις φωνές τους στη νέα ταινία της Paramount. Μοιράστηκε δύο ξεχωριστά βίντεο την ώρα των ηχογραφήσεων.

Η Γιο θα «ζωντανέψει» με τη φωνή της τον Airazor, ενώ ο Ντέιβιντσον τον Mirage. Στο πρωταγωνιστικό καστ είναι ο 'Αντονι Ράμος (Anthony Ramos) και η Ντομινίκ Φίσμπακ (Dominque Fishback) σε σενάριο του Τζόμπι Χάρολντ. Το «Rise of the Beasts» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990, με τους Maximals και Terrorcons να παίρνουν θέση στη μάχη μεταξύ των Autobots και Decepticons που θα γίνει στη Γη.

 

Σύμφωνα με τους «Transformers», ο Airazor είναι μέλος των Maximals, οι οποίοι είναι απόγονοι των Autobots. Μοιάζει σαν γεράκι ενώ ο Mirage είναι ένα autobot που έχει εμφανιστεί ξανά στις ταινίες των Transformers με τη φωνή του αείμνηστου ηθοποιού Φραντσέσκο Κουίν (Francesco Quinn). Η ταινία της Paramount αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2023. 

Tι θα δούμε στις συνδρομητικες πλατφόρμες

- Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Μία Φάροου (Mia Farrow) εμφανίστηκε με ένα κατάλευκο κοστούμι στην πρεμιέρα της δραματικής σειράς τρόμου «The Watcher» του Netflix στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την Dailymail. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η νέα μίνι σειρά παρουσιάζει τη μετακόμιση ενός ζευγαριού σε ένα νέο σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ. Όταν όμως ένα άγνωστο άτομο αρχίζει να στέλνει ανατριχιαστικές επιστολές, ισχυριζόμενο ότι έχει παρακολουθήσει το σπίτι τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν μία περίεργη τροπή.

Η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει, μετά από μεγάλη αποχή, στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε θρίλερ όπως ήταν και ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος της στον κινηματογράφο στην κλασική ταινία «Το μωρό της Ρόζμαρι» (1968), του Ρομάν Πολάνσκι. Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) και Ιαν Μπρέναν (Ian Brennan) και πρωταγωνιστούν επίσης οι Ναόμι Γουότς, Μπόμπι Καναβάλε, Τζο Μαντέλλο, Τζένιφερ Κούλιτζ.

- Όσον αφορά τις χρεώσεις στις συνδρομητικές πλατφόρμες, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, το Netflix θα χρεώνει 6,99 δολάρια το μήνα για τη νέα κατηγορία που περιλαμβάνει διαφημίσεις, η οποία θα ξεκινήσει να ισχύει στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.

Η βαθμίδα "Basic with ads" του Netflix θα περιλαμβάνει κατά μέσο όρο τέσσερα έως πέντε λεπτά διαφημίσεων κάθε ώρα και δεν θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάζουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ένας περιορισμένος αριθμός τηλεοπτικών σειρών και ταινιών δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμος λόγω περιορισμών αδειοδότησης. Οι διαφημίσεις θα είναι διάρκειας 15 ή 30 δευτερολέπτων και θα παίζουν πριν και κατά τη διάρκεια του περιεχομένου του Netflix. Οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να αποτρέπουν την εμφάνιση διαφημίσεων σε περιεχόμενο που θεωρούν δυσάρεστο ή ακατάλληλο.

Τομ ΜπρέιντιNetflixΛίαμ Νίσονειδήσεις τώραταινίεςκινηματογράφος