Σινεμά|22.10.2022 11:49

The Watcher: Θαυμαστές της σειράς συρρέουν στο Γουέστφιλντ του Νιου Τζέρσεϊ - Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Newsroom

Η νέα σειρά θρίλερ του Netflix «The Watcher» έχει θαυμαστές που συρρέουν στο Γουέστφιλντ του Νιου Τζέρσεϊ, αλλά οι κάτοικοι δεν ενθουσιάζονται με τη φήμη που απέκτησε η περιοχή τους.

Καθώς η σειρά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες προβολές στην υπηρεσία streaming, άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο προσπαθούν να προσεγγίσουν το ανατριχιαστικό σπίτι στην οδό 657, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Η Λουίζ, η οποία ζει στη Βρετανία, επισκεπτόταν φίλους σε κοντινή πόλη και αποφάσισε να κάνει μία περιήγηση στο Γουέστφιλντ. «Είναι απλώς μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία» είπε. Σκέφτηκα: «Ας δω το σπίτι».

Η κατοικία, την οποία στη σειρά παρακολουθεί ένας μυστηριώδης αθέατος διώκτης, προσελκύει τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου, που αστυνομικοί της πόλης τη φρουρούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν τοποθετήσει κίτρινη ταινία απαγόρευσης εισόδου και έχουν στήσει οδόφραγμα για να αποτρέψουν τους παραβάτες.

Η γειτόνισσα Σαμπίνα Σατ, εν τω μεταξύ, αποδοκίμασε τους τουρίστες, επειδή αυξήθηκε η κίνηση στους δρόμους και άργησε να επιστρέψει στο σπίτι της. «Όλοι μας ανησυχούμε για την οικογένεια που μένει εκεί τώρα και τους γείτονές τους» είπε η κάτοικος της πόλης, Τρις Ντουλίνσκι. Η ίδια παρατήρησε μια μεγάλη ουρά αυτοκινήτων που περίμεναν να στρίψουν στη Boulevard όταν βγήκε έξω το Σάββατο.

«Ανησυχούμε όλοι για την οικογένεια που ζει εκεί τώρα και τους γείτονές της", είπε. "Δεν μπορώ να φανταστώ πόσος καιρός θα περάσει μέχρι ο κόσμος να χάσει το ενδιαφέρον του, ώστε η γειτονιά να επανέλθει στην κανονικότητα, ούτε μπορώ να φανταστώ πόση αλληλογραφία θα λάβουν οι καημένοι οι σημερινοί ιδιοκτήτες από τρελούς σε όλο τον κόσμο». Το NJ.com ανέφερε επίσης ότι άλλοι οργισμένοι κάτοικοι φώναζαν "go home" σε ανθρώπους που περνούσαν  από εκεί.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy), συνδημιουργό του «American Horror Story» και του «Glee», ο οποίος πρόσφατα σημείωσε επιτυχία στο Netflix με το «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» και τον Ιαν Μπρέναν (Ian Brennan) ο οποίος ήταν συνδημιουργός του «Glee» και της σειράς Dahmer.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η νέα μίνι σειρά παρουσιάζει τη μετακόμιση ενός ζευγαριού σε ένα νέο σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ. Όταν όμως ένα άγνωστο άτομο αρχίζει να στέλνει ανατριχιαστικές επιστολές, ισχυριζόμενο ότι έχει παρακολουθήσει το σπίτι τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν μία περίεργη τροπή.

Η διάσημη ηθοποιός Μία Φάροου επιστρέφει, μετά από μεγάλη αποχή, στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε θρίλερ όπως ήταν και ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος της στον κινηματογράφο στην κλασική ταινία «Το μωρό της Ρόζμαρι» (1968), του Ρομάν Πολάνσκι. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ναόμι Γουότς, Μπόμπι Καναβάλε, Τζο Μαντέλλο, Τζένιφερ Κούλιτζ. 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραθρίλερΝιου ΤζέρσεϊNetflix