Σινεμά|15.12.2022 08:44

Πήρε πόδι ο Χένρι Καβίλ από την DC - Δεν θα τον δούμε τελικά ως Superman

Newsroom

Για όσους φαν της DC περίμεναν να δουν στο προσεχές μέλλον τον Χένρι Καβίλ στο ρόλο του Superman, τα νέα είναι δυσάρεστα καθώς όπως ανακοίνωσε, τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία.

Ο ηθοποιός συναντήθηκε πρόσφατα με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, ο οποίος γράφει μια νέα ταινία για τον Superman, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν, όπου του ανακοίνωσαν ότι δεν θα υποδυθεί τελικά τον ρόλο.

«Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη - αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη», έγραψε στο Instagram. 

 

Ο Γκαν δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό πάνω σε μια νέα ιστορία για τον Superman, η οποία θα επικεντρωθεί στη ζωή του χαρακτήρα ως νεαρός δημοσιογράφος, σύμφωνα με το Variety.

Περισσότερα στοιχεία για τον ποιος θα υποδυθεί τελικά τον αγαπημένο υπερήρωα δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ οι δημιουργοί κρατούν και κλειστά τα χαρτιά τους για το πότε θα έρθει η ταινία. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςSupermanειδήσεις τώραDC