Σινεμά|21.12.2022 18:35

Netflix: Διαθέσιμη η 3η σεζόν του «Emily in Paris» - Οι νέες ενδυματολογικές επιλογές της Lily Collins

Newsroom

Ο νέος κύκλος του «Emily in Paris» είναι πλέον διαθέσιμος στο Netflix. Στα νέα επεισόδια, η Έμιλι θα πρέπει να πάρει κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, ένα χρόνο αφού μετακόμισε από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, βρίσκεται σε σημείο καμπής σε κάθε πτυχή της ζωής της.

Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η πρωταγωνίστρια πρέπει ν' αποφασίσει σε ποιον θα παραμείνει πιστή, στη δουλειά και στην ερωτική ζωή της, καθώς και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία.

Παράλληλα, οι αλλαγές που θα δούμε στο στυλ και στα ρούχα της θα είναι θεαματικές. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Lucien Laviscount στο Page Six επιβεβαιώνει ότι η νέα σεζόν θα είναι «μεγαλύτερη, καλύτερη και εντονότερη« από την τελευταία. «Έβλεπα τη Lily να έρχεται στο σετ… και μου κοβόταν η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα» είπε, μιλώντας για τις στυλιστικές επιλογές της συμπρωταγωνίστριάς του. 

 

Ο William Abadie, που υποδύεται τον Antoine, πρόσθεσε ότι η ενδυματολόγος της σειράς, Marylin Fitoussi, είχε σκοπό να δώσει χώρο σε αναδυόμενους και νέους σχεδιαστές μόδας σε αυτή τη σεζόν, μαζί με βίντατζ ρούχα και ευρήματα από thrift-stores. «Όλοι περάσαμε αρκετό χρόνο στα καμαρίνια και η Fitoussi ήθελε ν' αναδείξει νέους σχεδιαστές αυτή τη σεζόν. Είναι σημάδι των καιρών ν' "αναμειγνύεις" μεγάλους σχεδιαστές με νέους, βίντατζ κομμάτια και ρούχα από thrift-stores. Βοηθάει στην αναβάθμιση της σειράς και φέρνει τη διαφορετικότητα στο τραπέζι». 

Το Netflix είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι θα υπάρξει κανονικά τέταρτη σεζόν, αλλά δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες πέρα από αυτό. Ωστόσο, έχει κόψει αρκετές σειρές τον τελευταίο καιρό, οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν όπως επιθυμούσε.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ρούχαNetflixΛίλι Κόλινςειδήσεις τώρα