Σινεμά|24.12.2022 11:21

I Wanna Dance With Somebody: «Η ταινία απαντά σε πολλά ερωτήματα για τη Whitney Houston» αποκαλύπτει φίλος της αείμνηστης τραγουδίστριας

Newsroom

Η νέα βιογραφική ταινία για τη Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) «I Wanna Dance With Somebody» θα απαντήσει σε πολλές φήμες για την καριέρα και την προσωπική ζωή της σταρ, σύμφωνα με έναν από τους παραγωγούς του κινηματογραφικού έργου και μακροχρόνιο φίλο και συνεργάτη της αείμνηστης τραγουδίστριας, Κλάιβ Ντέιβις.

Ο 90χρονος θρύλος της μουσικής ήταν στενός συνεργάτης της Γουίτνεϊ Χιούστον και βοήθησε στη δημιουργία κάποιων από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. «Γνωρίζοντας όλες τις ερωτήσεις που ήθελαν να μάθουν οι άνθρωποι για τη Γουίτνεϊ, αποφάσισα ότι ήταν σωστό να κάνω μια ταινία και να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις, είτε πρόκειται για τη σεξουαλικότητά της, τον γάμο της, την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά σε ένα συγκεκριμένο στάδιο της καριέρας της, το πώς εγώ και εκείνη δουλέψαμε μαζί» ανέφερε ο Ντέιβις, τον οποίο υποδύεται ο Στάνλεϊ Τούτσι στην ταινία.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Βρετανίδα ηθοποιός Ναόμι Άκι ως Γουίτνεϊ Χιούστον και έχουν συμπεριληφθεί τα φωνητικά της τραγούδριστριας. «Η κασέτα οντισιόν της Ναόμι ήταν πραγματικά εντυπωσιακή» είπε ο Κλάιβ Ντέιβις. «Ήταν όλη η έρευνα που είχε κάνει σε αυτό. … Μέσα σε λίγα λεπτά νιώθεις ότι είναι η Γουίτνεϊ».

Η βιογραφική ταινία θα παρουσιάζει τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, ξεκινώντας από την προεφηβική ηλικία, την εφηβεία, όταν ήταν τραγουδίστρια χορωδίας μέχρι τον γάμο της με τον Μπόμπι Μπράουν και όλη την αρνητική κάλυψη του Τύπου σε εκείνο το σημείο της ζωής της.

ειδήσεις τώραΓουίτνεϊ Χιούστονβιογραφίαταινία