Σινεμά|28.01.2023 14:50

Τα κινηματογραφικά νέα του Σαββατοκύριακου: Το Winnie The Pooh γίνεται θρίλερ και η Μαντόνα αναβάλει επ' αόριστον την ταινία της

Newsroom

- Τώρα που κάποιες αγαπημένες παιδικές ιστορίες έχουν περάσει στο κοινό, ορισμένοι κινηματογραφιστές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να τους δώσουν μια διαφορετική εκδοχή. Διαφορετικά από το δίδυμο που όλοι αγαπήσαμε, ο Winnie the Pooh και ο Piglet θα δολοφονούν τώρα ανθρώπους για το επόμενο γεύμα τους στην επερχόμενη ταινία slasher, Winnie the Pooh: Blood and Honey. Ενώ κάποιοι από τους χαρακτήρες του A.A. Milne φαίνεται να δέχονται μια «σκοτεινή» μεταχείριση, ο σκηνοθέτης πίσω από την ταινία εξήγησε γιατί ο ενθουσιώδης Tigger δεν θα συμμετάσχει μαζί με τους δύο ανθρωπόμορφους χαρακτήρες σ' ένα όργιο δολοφονιών.

Ο σκηνοθέτης Rhys Frake-Waterfield σημείωσε στο SFX Magazine ότι έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των χαρακτήρων επειδή ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Tigger, εξακολουθούν να συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με την Disney. «Όταν το σκεφτόμασταν, ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα στοιχεία που θα χρησιμοποιούσαμε. Δεν μπορούσαμε να επηρεαστούμε καθόλου από την εκδοχή της Disney, οπότε συνειδητά δεν παρακολούθησα τίποτα από αυτές. Διάβασα το βιβλίο και προσπάθησα σκόπιμα να κάνω το δικό μας Pooh και το δικό μας Piglet όσο πιο ξεχωριστά μπορούσα».

- Ένα νέο δημοσίευμα του Deadline επιβεβαιώνει ότι η φημισμένη παραγωγή του "A Streetcar Named Desire" του Τένεσι Ουίλιαμς, στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρόσφατα ανακοινωθείς υποψήφιος για Όσκαρ Πολ Μέσκαλ στον ρόλο του Στάνλεϊ Κοβάλσκι, πρόκειται να μεταφερθεί στο θέατρο Phoenix στο West End του Λονδίνου για περιορισμένη διάρκεια έξι εβδομάδων. Η είδηση της νέας θεατρικής διαδρομής της διάσημης παραγωγής είδε την παραγωγή του Gladiator 2 του Ρίντλεϊ Σκοτ, της συνέχειας του έπους του 2000 του σκηνοθέτη με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου, να μετατίθεται κατά δύο εβδομάδες από την αρχική ημερομηνία έναρξης τον Μάρτιο του 2023.

- Η Μadonna επέλεξε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη βιογραφική της ταινία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η βιογραφική ταινία δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη στην Universal Pictures και ο λόγος είναι ότι η βασίλισσα της ποπ είναι αυτή τη στιγμή απασχολημένη με τη μουσική της και αποφάσισε να δώσει όλη της την προσοχή σε αυτήν και στην παγκόσμια περιοδεία της. Η νέα αυτή εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος της βιογραφικής ταινίας, καθώς η τραγουδίστρια του American Life έχει δώσει το λόγο της ότι κάποια στιγμή θα πει η ίδια την ιστορία της στον κόσμο, απλά δεν πρόκειται να έρθει τόσο νωρίς όσο θα θέλαμε.

- Το Cocaine Bear μοιάζει αναμφίβολα με μια απίστευτα αστεία ταινία και καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της, νέα αποσπάσματα κυκλοφορούν και κάνουν το κοινό να ανυπομονεί. Σε σκηνοθεσία της ηθοποιού-σκηνοθέτιδας Elizabeth Banks, η ταινία είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 1985, όπου μια αμερικανική μαύρη αρκούδα ξέσπασε σε αμόκ αφού κατανάλωσε κοκαΐνη που έπεσε στο δάσος. Σε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, βλέπουμε την αρκούδα να καταπίνει το ναρκωτικό για πρώτη φορά. Στο σύντομο κλιπ βλέπουμε έναν από τους λαθρέμπορους να λούζει την αρκούδα με το ναρκωτικό, με την τελευταία να τρώει τελικά ένα τούβλο και να πέφτει σε έκσταση. Αμέσως μετά, η αρκούδα ξεκινά να τρέχει μανιασμένη.

- Το μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ (Colleen Hoover) «It Ends With Us» θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) και Τζάστιν Μπαλντόνι (Justin Baldoni), όπως επιβεβαίωσε το Variety. Η ταινία της Sony Pictures και των Wayfarer Studios βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής με τον Μπαλντόνι ν΄αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Λίλι, η οποία μετακομίζει στη Βοστώνη και ξεκινά τη δική της επιχείρηση. Οταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της αλλάζει. Ωστόσο η μεγάλη του απέχθειά για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, προσπαθεί να μάθει τους λόγους που ο Ράιλ απέφευγε να δεσμευτεί. Όταν εμφανίζεται ο πρώτος της έρωτας «όλα όσα η Λίλι έχτισε με τον Ράιλ απειλούνται». Το βιβλίο «It Ends With Us» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, με την συγγραφέα να το χαρακτηρίζει ως «το πιο δύσκολο βιβλίο που έχω γράψει ποτέ». Eχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και βρίσκεται στη λίστα των best seller των New York Times για περισσότερες από 90 εβδομάδες.

- Ο Βρετανός αστροναύτης Τιμ Πικ εξερευνά τα μυστήρια του σύμπαντος σε νέα σειρά, με τίτλο «Tim Peake: Secrets of Our Universe». Ο Τιμ Πικ, ο πρώτος Βρετανός που έζησε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), θα αξιοποιήσει τις εμπειρίες του για τη σειρά με θέμα το διάστημα και θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία CGI (εικόνες παραγόμενες από υπολογιστή) και υλικό αρχείου για να εξερευνήσει τον κόσμο.

Τα νέα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες

- Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) και η δημοσιογράφος Σαβάνα Γκάθρι (Savannah Guthrie) είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix «Princess Power». Η σειρά - εμπνευσμένη από το παιδικό βιβλίο της Γκάρθι «Princesses Wear Pants» από τη σειρά των μπεστ σέλερ των New York Times- ακολουθεί τις πριγκίπισσες τεσσάρων μεγάλων βασιλείων φρούτων. Των: Kira Kiwi, Beatrice «Bea» Blueberry, Rita Raspberry και Penelope «Penny» Pineapple, καθώς ενώνονται, γεφυρώνοντας τις όποιες διαφορές τους, με σκοπό να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στην παραγωγή μίας σειράς που υμνεί τη δύναμη των κοριτσιών, την αυτοέκφραση και την ικανότητα των παιδιών να κάνουν τη διαφορά στις οικογένειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κινηματογράφοςMadonnaταινίεςΡάσελ Κρόουειδήσεις τώρα