Σινεμά|06.03.2023 11:00

John Wick Chapter 4: Η νέα αφίσα της ταινίας με έναν πολύχρωμο Keanu Reeves έτοιμο για μάχη

Newsroom

Το κοινό έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τη συνέχεια του John Wick και το τέταρτο «κεφάλαιο». Οι θαυμαστές ανυπομονούν για την επιστροφή του Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) στο ρόλο του αγαπημένου τους δολοφόνου, ο οποίος μετά τα γεγονότα του «Chapter 3 - Parabellum» ξεκινάει να...τρέχει. Η ταινία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για τους θαυμαστές, ενώ δεν θα λείπει η χαρακτηριστική δράση και οι επικύνδυνες σκηνές. Η προώθηση της ταινίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι δημιουργοί αποκαλύπτουν αφίσες φτιαγμένες από επιλεγμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Collider, η τελευταία αφίσα προέρχεται από τον καλλιτέχνη Yann Coueder, ο οποίος ζωγράφισε στο χέρι μια εικόνα του Reeves στον ρόλο του John Wick. Ο Reeves απεικονίζεται σκεπτικός, καθώς οι πολύχρωμες πινελιές αναδεικνύουν διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του. 

Στο τέλος του Κεφαλαίου 3 - Parabellum είδαμε τον John τραυματισμένο και σε φυγή, αφού η  High Table τον επικηρύσσει. Όλοι οι κυνηγοί επικηρυγμένων τον κυνηγούν και για να τους ξεφύγει μια για πάντα θα γυρίσει τον πλανήτη. Η ταινία έχει γυριστεί μεταξύ άλλων σε τοποθεσίες όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Βερολίνο, οπότε οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια επική αναμέτρηση στις πιο εμβληματικές τοποθεσίες. Ο John θα έχει βοήθεια στη νέα ταινία, καθώς ένα κλιπ που έχει ήδη αποκαλυφθεί δείχνει τους νέους του φίλους, αλλά και κάποιους παλιούς φίλους που τώρα μετατρέπονται σε εχθρούς. Πριν ασχοληθεί με το High Table όμως ο αγαπημένος μας δολοφόνος πρέπει να περάσει από μία ακόμη νέμεση, ένα μέλος του High Table, τον Marquis de Gramont, τον οποίο υποδύεται ο Bill Skarsgard. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο σκηνοθέτης Chad Sathleski στο Collider, «είναι αυτός που είναι υπεύθυνος να καθαρίσει τα χάλια από τις τρεις πρώτες ταινίες». Έτσι, αναμφίβολα θα είναι λίγο τσαντισμένος από την ανυπακοή του Τζον.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Reeves ως John Wick, ο Laurence Fishburne ως The Bowery King, ο Ian McShane ως Winston Scott, μαζί με τον Skarsgard ως η νέμεση του John, ο Marquis de Gramont, ο Hiroyuki Sanada ως Shimazu, ο Shamier Anderson ως The Tracker, ο Lance Reddick ως Charon, η Rina Sawayama ως Akira, ο Scott Adkins ως Killa, ο Clancy Brown ως The Harbinger και πολλοί άλλοι.

Το John Wick: Chapter 4 θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

ταινίαΚιάνου Ριβςειδήσεις τώρα