Σινεμά|17.03.2023 15:31

Η εταιρεία των Ben Affleck και Ματ Ντέιμον σε συζητήσεις με την Amazon για νέα ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ

Newsroom

Λίγο πριν την παρουσίαση της ταινίας «Air» στο φεστιβάλ South by Southwest(SXSW) του Τέξας η Amazon Studios βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με την διάσημη πλέον εταιρεία του Μπεν 'Αφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) για την παραγωγή της δεύτερης τους ταινίας. Με προσωρινό τίτλο «Unstoppable» στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ θα πρωταγωνιστήσει η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Η ταινία θα αφηγηθεί την αληθινή ιστορία του Αμερικανού τρεις φορές πρωταθλητή πάλης 'Αντονι Ρόμπλες (Anthony Robles) ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι. Σύμφωνα με το Deadline η τελική συμφωνία είναι προ των πυλών και άμεσα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της παραγωγής.

Το «Αir» η πρώτη ταινία της Artists Equity σε σκηνοθεσία Μπεν Αφλεκ, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου. Πρωταγωνιστεί ο Ματ Ντέιμον ο οποίος υποδύεται τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για την δημιουργία της σειράς Air του Μάικλ Τζόρνταν και o Mπεν 'Αφλεκ στο ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.

Σημειώνεται ότι ο Μπεν Άφλεκ απέρριψε επίσημα την πιθανότητα να σκηνοθετήσει οποιαδήποτε από τις νέες ταινίες με υπερήρωες της DC, του Τζέιμς Γκαν και του Πίτερ Σάφραν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπεν ΆφλεκΜατ ΝτέιμονΤζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώρα