Σινεμά|08.04.2023 10:37

Ανταμ Ντράιβερ και Μάικλ Μαν σε συζητήσεις για τη συνέχεια της ταινίας «Heat»

Newsroom

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Heat» (Ένταση) η συνέχειά της είναι στα σκαριά από τον σεναριογράφο - σκηνοθέτη Μάικλ Μαν, με τον Άνταμ Ντράιβερ να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως Νιλ ΜακΚόλεϊ.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Warner Bros η οποία είχε τη διανομή του πρωτότυπου «Heat» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανάπτυξη του «Heat 2» βασιμένου στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαν και της Μεγκ Γκάρτινερ που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Το βιβλίο είναι ταυτόχρονα prequel και sequel της αρχικής ιστορίας με πλοκή, η οποία αφορά χαρακτήρες του «Heat» που συμβαίνουν πριν και μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Ο Άνταμ Ντράιβερ θα υποδυθεί τον νεαρό ΜακΚόλεϊ -πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο-, που σημαίνει ότι η επιλογή του συνδέεται με την πτυχή του prequel της ιστορίας.

Κανένας άλλος ηθοποιός δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα για το «Heat 2», αλλά η διπλή του ιστορία ανοίγει την πόρτα σε πολλά ακόμη ονόματα. Ο Ντε Νίρο στην πρώτη ταινία υποδύθηκε τον εγκληματία Νιλ ΜακΚόλεϊ και ο Αλ Πάτσινο ήταν ο Βίνσεντ Χάνα, διευθυντής της αστυνομίας του Λος Αντζελες που ανέτρεψε τη ζωή του προσπαθώντας να τον σταματήσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλ ΠατσίνοWarner BrosΑνταμ Ντράιβερειδήσεις τώρα