Σινεμά|12.05.2023 11:40

Eva Longoria: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Flamin' Hot», εμπνευσμένη από την ιστορία του Ρίτσαρντ Μοντάνιεζ

Newsroom

Το Hulu δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για το «Flamin' Hot», με την Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) να υπογράφει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Σε σενάριο των Λιούις Κόλικ (Lewis Colick) και Λίντα Ιβέτ (Linda Yvette Chavez), η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του Ρίτσαρντ Μοντάνιεζ (Richard Montanez) ενός επιστάτη στο εργοστάσιο της Frito-Lay στον οποίο αποδίδεται η δημιουργία των Flamin' Hot Cheetos.

«Όλοι γράφουμε τις δικές μας ιστορίες», λέει ο πρωταγωνιστής στο πρώτο τρέιλερ του «Flamin' Hot». «Αυτή είναι η δική μου». Πρωταγωνιστεί ο Τζέσι Γκαρσία στον ομώνυμο ρόλο καθώς και οι Άννι Γκονσάλες (Annie Gonzales), Ντένις Χάισμπερτ (Dennis Haysbert), Εμίλιο Ριβέρα και Τόνυ Σαλούμπ (Tony Shalhoub).

«Με εντυπωσίασε πως ο Ρίτσαρντ αντιμετώπισε τις δυσκολίες και πώς τις ξεπέρασε», δήλωσε η Ευα Λονγκόρια στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ SXSW του Τέξας τον Μάρτιο. «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε καν να είναι ζωντανός, πόσο μάλλον επιτυχημένος. Σκέφτηκα, «Θεέ μου, είναι και Μεξικανο-αμερικανός, όπως και εγώ!» και είπα «Πρέπει να αποκαλύψω αυτή την ιστορία!».

Σύμφωνα με το Variety η «πικάντικη σε γεύση» ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά σε Hulu και Disney+ στις 9 Ιουνίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

HuluΕύα Λονγκόριαειδήσεις τώρατρέιλερ