Σινεμά|06.06.2023 10:40

Kim Cattrall: Μία πρώτη ματιά στη νέα σειρά «Glamorous» - Κάνει την ίδια μέρα πρεμιέρα με το «And Just Like That»

Newsroom

Η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως ιδιοκτήτρια μεγάλης εταιρείας με είδη μακιγιάζ. Η νέα σειρά «Glamorous» του Netflix αφηγείται την ιστορία του Μάρκο Μεχία, ενός νεαρού μη-δυαδικού queer ατόμου, του οποίου η ζωή φαίνεται να έχει βαλτώσει μέχρι που πιάνει δουλειά στη θρυλική εταιρεία μακιγιάζ της Μάντολιν Άντισον. Ο Μάρκο έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να καταλάβει τι θέλει από τη ζωή, ποιος είναι πραγματικά και τι σημαίνει γι' αυτόν να είναι queer.

Το πρώτο τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, δείχνει τον Μάρκο να συναντά ξαφνικά τη Μάντολιν, ενώ ο ίδιος δουλεύει σε κατάστημα με καλλυντικά είδη σε εμπορικό κέντρο της Νέας Υόρκης. Αφού της εξομολογείται πόσο πολύ τον επηρέασε στο κομμάτι του μακιγιάζ, τη ρωτάει: «Γιατί ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο να ξεκινάει μία αυτοκρατορία με καλλυντικά;» Και εκείνη του απαντάει:  «Επειδή κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσα».

Μετά τη σύντομη συνάντησή τους, η Μάντολιν προσφέρει στον νεαρό μια θέση ως βοηθός της. Τον βάζει να ερευνήσει τα πάντα μέσα στην επιχείρηση, καθώς υποψιάζεται ότι η «Glamorous Cosmetics» σαμποτάρεται από κάποιον εκ των έσω, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς.

«Η Glamorous by Madolyn είναι μία από τις πιο σεβαστές μάρκες ομορφιάς στον κλάδο» αναφέρει μία από τους βοηθούς τής Madolyn (Jade Payton). «Μάρκο, αυτή η δουλειά δεν έχει να κάνει μόνο με τη λάμψη και τη γοητεία» του υπενθυμίζει η Madolyn. «Είναι και σκληρή δουλειά» προσθέτει. Σημειώνεται ότι κάποια από τα ρούχα της σειράς έχουν την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. 

And Just Like That

Το «Glamorous» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στο Netflix, την ίδια μέρα που το «And Just Like That» επιστρέφει στο HBO Max. Το 2021, η Κατράλ έπαιξε την αφηγήτρια Sophie στο «How I Met Your Father» του Hulu και υποδύθηκε μια εύπορη γιαγιά από τη Νέα Ορλεάνη στο «Queer as Folk» του Peacock. 

Η Κατράλ έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Emmy για το πρωτοποριακό ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς στο «Sex and the City». Ο δεύτερος κύκλος του «And Just Like That» με την επιστροφή του Τζον Κορμπέττ (John Corbett) έρχεται το καλοκαίρι στη μικρή οθόνη και για ένα μόνο βράδυ η πιο «αγαπημένη γυναικοπαρέα» της μικρής οθόνης θα είναι και πάλι μαζί.

Η Κατράλ επιστρέφει για ένα cameo στο σύμπαν του «Sex and the City» και η είδηση έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου. Άλλωστε, ήταν γνωστό πως στους θαυμαστές του franchise είχε λείψει η ηθοποιός που υποδύεται τη Σαμάνθα Τζόουνς. Το πέρασμά της στην ταινία θα είναι πολύ μικρό κι όπως αναφέρει δημοσίευμα της Post, η σταρ έβαλε τους δικούς της όρους για να συμμετέχει στη σειρά.

Μιλώντας στο People, ο ηθοποιός Evan Handler, δήλωσε για την επιστροφή της ηθοποιού: «Νομίζω ότι είναι υπέροχη ιδέα. Το πιστεύω. Προφανώς, [το cameo της] γυρίστηκε σε τοποθεσία χωρίς καμία επαφή με κανέναν, οπότε το μόνο μέρος που έχω να την καλωσορίσω είναι στο σαλόνι μου όταν θα προβληθεί [το επεισόδιο] στην τηλεόραση».

Ο Ivan Hernandez του «And Just Like That» σχολίασε επίσης την ευχάριστη είδηση. «Είμαι κι εγώ ενθουσιασμένος» δήλωσε στο People, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Never Have I Ever» του Netflix στο Λος Άντζελες. «Μόλις το έμαθα ... και νομίζω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα. Νομίζω ότι είναι κάτι που όλοι οι θαυμαστές ήθελαν και τους έλειπε. Είναι τόσο σπουδαίος χαρακτήρας, οπότε ανυπομονώ να τη δω κι εγώ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Netflixειδήσεις τώραqueerAnd Just Like ThatηθοποιόςΚιμ Κατράλ