Σινεμά|24.07.2023 16:54

Kim Kardashian: Aγνώριστη στο νέο teaser του «American Horror Story» - Ο ρόλος που θα υποδυθεί στη σειρά του Ryan Murphy

Newsroom

Στη δημοσιότητα έδωσε το FX και το Hulu το teaser του 12ου κύκλου της σειράς «American Horror Story», ο οποίος θα έχει τίτλο «Delicate». Στα νέα επεισόδια θα πρωταγωνιστούν οι Έμμα Ρόμπερτς (Emma Roberts), Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η διασημη τηλεπερσόνα εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, μακριές βλεφαρίδες που μοιάζουν με ιστό αράχνης και έντονο κόκκινο κραγιόν. Στο βίντεο ακούγεται μια ανατριχιαστική εκτέλεση του «Rockabye Baby» και η Κιμ εντοπίζεται ανάμεσα σε μια ομάδα χορευτών να κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, φορώντας ένα βαθύ μαύρο φόρεμα και ασορτί γάντια από λάτεξ.

Η νέα σεζόν του AHS βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα «Delicate Condition» της Danielle Valentine. Η ιστορία ακολουθεί την ηθοποιό Άννα Άλκοτ, η οποία είναι πεπεισμένη ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να μείνει έγκυο. Έπειτα από αποτυχημένες προσπάθειες θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, νομίζει ότι επιτέλους είναι έγκυος, για να υποστεί μια αποβολή, τουλάχιστον αυτό της λέει ο γιατρός της. Κανείς δεν την πιστεύει, αλλά εκείνη νιώθει το μωρό να κινείται ακόμα μέσα της.

«Θα είναι ένας διασκεδαστικός ρόλος αλλά και πολύ τρομακτικός» 

Ο Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy), υπεύθυνος για τη σειρά, σημείωσε: «Η Κιμ είναι από τις μεγαλύτερες σταρ της τηλεόρασης στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε μαζί μας. Τόσο η Έμμα (σ.σ. Ρόμπερτς) όσο κι εγώ θέλαμε πως και πως να συνεργαστούμε μαζί της. Ο χαρακτήρας της Κιμ θα είναι διασκεδαστικός, με ιδιαίτερο στιλ, αλλά τελικά πολύ τρομακτικός».

Ο Zachary Quinto μίλησε, επίσης, για την Kim Kardashian που γνώρισε στο πλατό: «Έκανα ένα cameo σε αυτήν τη σεζόν του American Horror Story και την γνώρισα [την Kim Kardashian]» δήλωσε ο ίδιος στο People. «Ήταν τόσο υπέροχη και ζεστή και, πραγματικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται τη συμβουλή μου. Φαινόταν πραγματικά στο στοιχείο της και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πνεύμα της και το πόσο ανοιχτή ήταν. Πραγματικά ανυπομονώ να δω αυτήν τη σεζόν γιατί πιστεύω ότι θα κάνει υπέροχη δουλειά». 

Με τη σειρά της, η Κιμ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον πρώην της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι, δήλωσε στο Variety: «Είναι πραγματικά απίθανο να βγαίνεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου και να δοκιμάζεις κάτι νέο και να εξελίσσεσαι. Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή την εμπειρία». 

American Horror StoryΡάιαν ΜέρφιHuluειδήσεις τώραΚάρα ΝτελεβίνΚιμ Καρντάσιαν