Σινεμά|12.09.2023 22:00

«Wonka»: Ο σκηνοθέτης της ταινίας συγκρίνει τον Τίμοθι Σαλαμέ με τον Μπινγκ Κρόσμπι

Newsroom

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Wonka» Πολ Κινγκ επαίνεσε την «ωραία» φωνή του πρωταγωνιστή, Τίμοθι Σαλαμέ λέγοντας ότι το ερμηνευτικό έργο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του θύμισε το σύμβολο της δεκαετίας του 1930, Μπινγκ Κρόσμπι.

Ο Πολ Κινγκ μίλησε για την ερμηνεία του Σαλαμέ ως σοκολατοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Total Film. Ο σκηνοθέτης είπε ότι ο ηθοποιός κάλυψε ευρεία γκάμα τραγουδώντας στα μουσικά μέρη της ταινίας.

«Ο Τίμοθι Σαλαμέ τραγουδάει ωραία» είπε ο Κινγκ. «Το πρόσωπο που μου θύμισε ήταν ο Μπινγκ Κρόσμπι. Υπάρχει μεγάλο εύρος, γιατί πηγαίνει από μερικά μεγαλύτερα, εντυπωσιακά πράγματα, σε στιγμές αληθινών, καθαρών συναισθημάτων και μπορεί να τα κάνει όλα» διευκρίνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κινγκ είπε ότι ενώ υπάρχουν πολλές σκηνές με τραγούδια στην ταινία «Wonka», διστάζει να χαρακτηρίσει την ταινία μιούζικαλ. «Δεν ήθελα να γίνει απλώς ένα μιούζικαλ όπου οι άνθρωποι έχουν διάλογο μεταξύ τους με τραγούδια χωρίς ευδιάκριτο λόγο» εξήγησε. «Θεώρησα ότι ήταν περισσότερο ταινία με τραγούδια παρά μιούζικαλ» είπε.

Ο Σαλαμέ ενσαρκώνει τον Γουίλι Γουόνκα, τον αινιγματικό ιδιοκτήτη του πιο διάσημου εργοστασίου σοκολάτας στον κόσμο και ήρωα του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ. Η νέα ταινία αφηγείται τις περιπέτειες του Γουίλι πριν από το εργοστάσιο σοκολάτας και θα είναι η τρίτη κατά σειρά, μετά το κλασικό φιλμ του 1971 «Ο Γουίλι Γουόνκα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» με τον Τζιν Γουάιλντερ και το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (2005) με τον Τζόνι Ντεπ.

ειδήσεις τώραΤίμοθι Σάλαμεταινία