Σινεμά|08.02.2024 10:40

Jenna Ortega: Ερωτική σκηνή προκάλεσε σάλο - Τι λέει συνεργάτης της

Newsroom

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερωτική σκηνή της ταινίας «Miller's Girl», ανάμεσα στην 21χρονη Τζένα Ορτέγα με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν τοποθετήθηκε η συντονίστρια σκηνών της ταινίας, Κριστίνα Αρτζόνα.

Όπως είπε η Αρτζόνα στη Daily Mail, η νεαρή πρωταγωνίστρια της ταινίας, πριν το γύρισμα της επίμαχης σκηνής, «ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει». Η τεχνικός πρόσθεσε ότι, η Ορτέγα, σε καμία στιγμή δε θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Σε αυτή τη διαδικασία ενεπλάκησαν αρκετοί άνθρωποι ώστε να είναι σίγουρο το τι θα αντιμετώπιζε η Τζένα. Η ίδια ήταν αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει», τόνισε η Αρτζόνα. Η ίδια εξήγησε ότι είχε την υποχρέωση να στηρίξει τις αποφάσεις της Ορτέγα αλλά και «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές».

«Πρόσθετα μέτρα»

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι συζήτησε με την 21χρονη πρωταγωνίστρια και τον 52χρονο πρωταγωνιστή του «Miller's Girl» την έκταση του γυμνού, αλλά και τις σκηνές προσομοίωσης σεξ. Έπειτα τους εξήγησε τα «πρόσθετα μέτρα» που έλαβε η παραγωγή προκειμένου να διασφαλιστεί η «κατάλληλη απόσταση».

Οι ηθοποιοί είχαν τις πληροφορίες αυτές γραπτώς, 48 ώρες πριν το γύρισμα. Σύμφωνα με την Αρτζόνα, ακόμα και την ημέρα του γυρίσματος, είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν άποψη αν δεν ήθελαν να κάνουν κάτι από όσα είχαν συζητηθεί. Οι επίμαχες σκηνές, επιδείχθηκαν σε «δοκιμαστικές» ομάδες κοινού, πρόσθεσε, προκειμένου να καταγραφούν οι αντιδράσεις και να εξεταστεί αν ήταν υπερβολικές.

Η σκηνή που έχει προκαλέσει σάλο

Στην επίμαχη σκηνή, ο Φρίμαν πετάει το τσιγάρο της Ορτέγα και τη ρίχνει στο κρεβάτι με σκοπό να κάνουν σεξ. Ο λόγος που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι, πολλοί θεατές, ένιωσαν άβολα με την εικόνα δύο ανθρώπων με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας.

σεξταινίαηθοποιοίαντιδράσειςειδήσεις τώρα