Σινεμά|13.03.2024 21:15

Beetlejuice 2: Ο Μάικλ Κίτον είδε ένα μέρος της ταινίας και την χαρακτήρισε «υπέροχη»

Newsroom

Ο Μάικλ Κίτον (Michael Keaton) κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στην εκπομπή «The Jess Cagle Show» αποκάλυψε ότι έχει δει ένα πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) με τον επίσημο πλέον τίτλο «Beetlejuice Beetlejuice» και έχει μόνο διθυραμβικά σχόλια να κάνει.

Σημειώνεται ότι η ταινία αποτελεί συνέχεια του πρωτότυπου Σκαθαροζούμη του 1988 όπου ο ηθοποιός είχε τον ομώνυμο ρόλο.

«Την έχω δει. Θα την ξαναδώ μετά από μερικές μικρές αλλαγές στο μοντάζ και λέω με σιγουριά ότι αυτό το πράγμα είναι υπέροχο», δήλωσε ο Κίτον. «Η πρώτη ταινία ήταν τόσο διασκεδαστική και συναρπαστική οπτικά. [Η συνέχεια είναι] όλα αυτά, αλλά πραγματικά όμορφη και συναισθηματικά ενδιαφέρουσα εδώ και εκεί. Δεν ήμουν έτοιμος γι' αυτό. Είναι υπέροχη».

Eπιστρέφουν η Γουαϊνόνα Ράιντερ και η Κάθριν Ο' Χάρα 

Αν και λεπτομέρειες της πλοκής στο σίκουελ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές εκτός από τον Κίτον, επιστρέφουν η Γουαϊνόνα Ράιντερ (Winona Ryder) και η Κάθριν Ο' Χάρα (Catherine O'Hara) ενώ συμπληρώνουν το καστ η Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega) η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci), ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ο 'Αρθουρ Κόντι (Arthur Conti), ο Μπερν Γκόρμαν (Burn Gorman) και ο Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe). Σύμφωνα με το Variety, η Warner Bros θα κυκλοφορήσει το «Beetlejuice 2» στις 6 Σεπτεμβρίου.

Τιμ Μπάρτονειδήσεις τώραταινίαΜάικλ Κίτον