Σινεμά|03.04.2019 18:36

Έλεν Μίρεν: «Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ***θεί!»

Newsroom

Η Ελεν Μίρεν, βρέθηκε στο CinemaCon που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία «The Good Liar», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ιαν ΜακΚέλεν

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε γύρω από την κινηματογραφική βιομηχανία που παραμένει αμήχανη απέναντι στο «φαινόμενο» Netflix και τις αντίστοιχες πλατφόρμες, τα βραβεία Όσκαρ και τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να εξελιχθούν όσον αφορά στους κανονισμούς τους. 

«Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γαμηθεί το Netflix! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κάθεσαι στο σινεμά. Τα φώτα σβήνουν και ξεκινάει αυτή η υπέροχη στιγμή της χαλαρότητας και της προσμονής γιατί ξέρεις ότι θα διασκεδάσεις για δύο ώρες», δήλωσε η Ελεν Μίρεν.

Το σχόλιο έλαβε δυνατό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της βιομηχανίας του κινηματογράφου, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην αίθουσα παρουσίασης. 

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεν Μίρεν τοποθετείται δημόσια εναντίον του Netflix. Πριν από ένα χρόνο, η ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The i» ότι το Netflix έχει αρνητικά αποτελέσματα στους κινηματογραφιστές, οι οποίοι εξακολουθούν να δημιουργούν ταινίες που προορίζονται για τον κινηματογράφο.

 
Ελεν ΜίρενCinemaConNetflix