Άννα Χατζησοφιά για την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά στα κινηματογραφικά βραβεία: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;»
NewsroomΗ Βίκυ Καγιά είναι υποψήφια στα ελληνικά κινηματογραφικά βραβεία για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, ύστερα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο». Μάλιστα, ανάμεσα στις υποψήφιες ηθοποιούς βρίσκεται και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, για την ερμηνεία της στην ταινία «Φόνισσα».
«Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία» δήλωσε πριν μερικές ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια και fashion expert.
Η Άννα Χατζησοφιά, βλέποντας πως η παρουσιάστρια είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία με την καταξιωμένη ηθοποιό, ξέσπασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook:
«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;».
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει