Σινεμά|10.04.2019 18:25

Lisey’s Story: Η Τζούλιαν Μουρ θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του Στίβεν Κινγκ

Newsroom

Η Apple TV+ έδωσε παραγγελία για την παραγωγή ακόμη μιας δραματικής σειράς, η οποία θα βασιστεί στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο «Lisey’s Story».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ, ενώ η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, το σενάριο των οποίων θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Κινγκ, με τον Τ. Τ. Άμπραμς να επωμίζεται καθήκοντα παραγωγού μέσω της «Bad Robot Productions». Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κινγκ έχει γράψει σενάριο για τη μικρή οθόνη, ενώ η τελευταία του, και κάπως αποτυχημένη του προσπάθεια, ήταν εκείνη στο «Under the Dome».

Πρόκειται για ένα ρομαντικό θρίλερ, στα πλαίσια του «Gerald’s Game». H Lisey έχασε τον άντρα της, Scott, πριν από δύο χρόνια, μετά από 25 χρόνια γάμου βαθιάς και κάποιες φορές τρομακτικής οικειότητας. Ο Scott ήταν ένας βραβευμένος συγγραφέας και ένας πολύ περίπλοκος χαρακτήρας. Στις αρχές τις σχέσεις τους και πριν παντρευτούν, η Lisey ήξερε ένα μέρος στο οποίο πήγαινε ο Scott – ένα μέρος που τον τρόμαζε, αλλά παράλληλα μπορούσε να τον θεραπεύσει, μπορούσε να τον φάει ζωντανό ή να του δώσει τις ιδέες εκείνες που χρειαζόταν για να ζήσει.

Σήμερα, είναι η σειρά της Lisey να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Scott, να πάει σε αυτό το τρομακτικό μέρος γνωστό ως Boo’ya Moon. Αυτό που ξεκινάει ως μια προσπάθεια μιας χήρας να ξεκαθαρίσει τα χαρτιά του άντρα της γρήγορα γίνεται ένα μοιραίο ταξίδι στο σκοτάδι που κατοικούσε σε αυτόν.

Lisey’s Story

«Το ‘Lisey’s Story’ είναι το αγαπημένο μου βιβλίο και θα ήθελα πολύ να το δω να διασκευάζεται, ειδικά τώρα που υπάρχει ένα πιο ανοιχτό τοπίο στις streaming υπηρεσίες της τηλεόρασης και ειδικά στα καλωδιακά δίκτυα. Υπάρχει πια περισσότερη ελευθερία να κάνεις πράγματα και όταν γυρίζεις μία ταινία από ένα βιβλίο, υπάρχει αυτό το πράγμα που ονομάζω «σύνδρομο ‘κάθομαι πάνω σε μία βαλίτσα’», είχε αναφέρει ο Στίβεν Κινγκ παλιότερα στο Variety.

AppleΤζούλιαν ΜουρΣτίβεν Κινγκ