Σινεμά|10.04.2019 22:38

Netflix: Λόρα Λίνεϊ και Ολυμπία Δουκάκις αναβιώνουν το «Tales of the City» (vid)

Newsroom

Πριν λίγες ώρες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer από τη σειρά «Tales of the City» (Ιστορίες της πόλης), που βασίζεται στα βιβλία του Αρμιστεντ Μόπιν. Με τους Ολυμπία Δουκάκις, Λόρα Λίνεϊ, Ντόναλντ Μόφατ, Πάρκερ Πόζι και Μπίλι Κάμπελ, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming μας προσφέρει ουσιαστικά τη συνέχεια στην ιστορία που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ και μέσω των βιβλίων και μέσω της μικρής οθόνης.

H σειρά ακολουθεί την Μαίρη Ανν, η οποία επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά στο Σαν Φρανσίσκο για να συναντηθεί ξανά με την κόρη της Σόνα και τον πρώην σύζυγό της Μπράιαν, αφού τους άφησε για να κυνηγήσει την καριέρα της. Ξεφεύγοντας από την κρίση μέσης ηλικίας που της δημιούργησε η δήθεν άψογη ζωή της στο Κονέκτικατ, η Μαίρη Ανν μπαίνει ξανά στην τροχιά της ζωής της Άννα Μάντριγκαλ, των ανθρώπων που νιώθει σαν οικογένεια και μιας νέας γενιάς queer κατοίκων της οδού Μπάρμπαρι 28.

H Λόρα Λίνεϊ με την Ολυμπία Δουκάκις είχαν πρωταγωνιστήσει και στις πρώτες τηλεοπτικές σειρές που μετέφεραν στην τηλεόραση τα βιβλία του Μόπιν, πριν από τριάντα χρόνια.

Το Netflix αποφάσισε να αναβιώσει τη δραματική σειρά, για να δώσει ένα πιο σύγχρονο και φρέσκο στίγμα της LGBTQ κοινότητας. Το «Tales of the City» θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2019. 

lgbtqNetflixσειρά