Σινεμά|08.11.2018 12:11

Το «Breaking Bad» γίνεται ταινία;

Newsroom

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Breaking Bad», μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Για τους θαυμαστές του καθηγητή χημείας Γουόλτερ Γουάιτ, που πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν τον Σεπτέμβριο του 2013, μια είδηση έρχεται να αλλάξει το τοπίο. 

Το «Breaking Bad» του Βινς Γκίλιγκαν βρίσκεται στο δρόμο του προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Alburquerque Journal, το οποίο συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το Variety. 

Το Albuquerque Journal, δημοσίευσε μια σύνοψη, περιγράφοντας πως η ταινία «ακολουθεί την απόδραση ενός άνδρα που έχει πέσει θύμα απαγωγής και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Αναφέρει, επίσης, πως το φιλμ θα φέρει τον τίτλο «Greenbrier».

T

Ο Γκίλιγκαν έχει γράψει το σενάριο και ενδέχεται να σκηνοθετήσει την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού (όπου γυρίστηκε και η πρωτότυπη σειρά). Ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί. Ούτε γνωρίζουμε αν θα συμμετέχει το ίδιο καστ ηθοποιών. 

Τo «Breaking Bad» φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια από το πρώτο του επεισόδιο. 

Breaking Bad